:: |
Autor |
Poruka |
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
ima devojaka koje cesto kupuju stvari kod kineza! bio sam u prolazu, i moram priznati da se moze nesto i pronaci! jeftino, a moze da se nadju lepe stvari naravno za devojke. ono za muskarce je sve neki krs! jeste da je vecina stvari uzas, ali ako se bira moze se i nesto dobro pronaci, neki nakit, detalj ili slicno. da li ides u soping kod kineza?
|
Poslednja prepravka: *tzar* on Pon Jun 18, 2007 2:47 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Pa ja bas i ne mislim da oni imaju dobru robu. Iskreno nikad ne bih tamo kupovala sebi stvari, jer misim da su loseg kvaliteta, i ono sto ima kod nas ovde je pravi krsh! 8)
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Ne, jer je u njihovom TC, u 70 bloku odvratno. Isla sam jednom sa drugaricom i nikad vise. Stvarno se odusevim kada mi neko pokaze neke slatke stvari koje je tamo nabavio.
|
|
|
nona s Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 11
|
|
U mom gradu samo kod Kineza mozes da kupujes imaju prave male robne kuce
|
_________________ NONA S |
|
|
|
|
nofrks Upućeni član
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 295
|
|
ovde ih i nema ,ili su dobro sakriveni
|
|
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
nofrks je napisao/la sledeće: | ovde ih i nema ,ili su dobro sakriveni |
Potpisujem!!!
|
|
|
|
|
|
carpe diem Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
Previse sljokica na garderobi...ali uvek nadjem nesto da kupim. juce sam bas i kupila majicu za 150 dinara, svi su odusevljeni kako izgleda i kako stoji
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja sam tamo kupila jedne jedine japanke za plazu i to je to...ne mogu ja tamo da idem...ne sad zato sto glumim nesto, vec ja jednostavno tamo nista ne mogu naci
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Idem svugdje gdje ima dobre odece, nije mi bitno jesu li to Kinezi ili Englezi...
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Btw, većina garderobe u buticima je kineske proizvodnje Gomilu jako lepih stvari sam kupila u kineskim buticima i dalje ću to činiti Ima ih lošeg kvaliteta, ali i sasvim solidnih
U svakom slučaju, ne vidim problem, svi srećni, svi zadovoljni - oni što trguju, a mi što kupujemo po povoljnim cenama
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
Pa da kupujem ako mi se kakva stvar svidja
|
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
kupim ako mi se svidi nesto,i to cesto budu neke majice
ali pantalone,farmerke i ostalo ne jer nikad ne mogu da nadjem da mi odgovaraju...ili su mi male ili su mi velike
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|