:: |
Autor |
Poruka |
Lorien Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 10 Nov 2006 Poruke: 5
|
|
Secate se onog benda "Code" iz druge polovine 90ih.. E, pa ako neko ima nesto od njih.. bio bih veoma zahvalan kada bi okacili...
Hvala unapred.. 8)
|
|
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
3. Svako ko traži pesmu, neka ostavi svoj e-mail u prvoj poruci, da bi ljudi mogli da Vam što brže pošalju tu pesmu.
Isto vazi i za tvoj post u temi S*a*s*a* nudi u forumu Nudim koji sam izbrisao jer nema maila....
|
|
|
Lorien Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Nov 2006 Poruke: 5
|
|
Naden je napisao/la sledeće: | 3. Svako ko traži pesmu, neka ostavi svoj e-mail u prvoj poruci, da bi ljudi mogli da Vam što brže pošalju tu pesmu.
Isto vazi i za tvoj post u temi S*a*s*a* nudi u forumu Nudim koji sam izbrisao jer nema maila.... |
Jaoj, izvini molim te, stvarno mi nije bila namera da ti pravim jos posla, ali sam bio u velikoj zurbi pa nisam stigao da procitam pravilnik.
Dakle, ukoliko neko ima nesto od benda Cod ili Code, neka posalje na forsaken@email.co.yu
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|