:: |
Autor |
Poruka |
kresho Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2006 Poruke: 6
|
|
Prije par dana sam cuo jednu pjesmu mislim da je nesto novo a tekst je:
pjeva muskarac po glasu ne znam ko je
moja draga drugom je zena meni samo uspomena, pijana glava i casa slomljena
unaprijed HVALA!
|
|
|
|
|
|
*Nebojsa* Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 2027 Mesto: Zvornik
|
|
Zoran Jankovic-Moja draga
|
_________________ Moja ljubavi hajde reci mi pa makar i lepo slazi mi-Da to nije istina da si moja jedina,nemoj plakati samo reci mi!!! |
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
kresho je napisao/la sledeće: | Prije par dana sam cuo jednu pjesmu mislim da je nesto novo a tekst je:
pjeva muskarac po glasu ne znam ko je
moja draga drugom je zena meni samo uspomena, pijana glava i casa slomljena
unaprijed HVALA! |
Bolje da si citao prvo pravila pa onda otvori Temu. Onda bi znao da se ovde samo traze pesme Kad znas ime izvodjaca i naziv pesme . I naravno se ostavalja e - mail adresa ako zelis da ti neko posalje trazenu pesmu .
Posto ti neznas ni ko peva ni kako se zove izvodjac trebao si da postavis tvoje pitanje u temi " Trazim naziv pesme ili Izvodjaca" .
Sledeci put za ovako nesto sledi upozorenje !!
|
|
|
|
|
|
aj dobro mr. moderator
iskreno malo je forum zbrkan pa je tsko vise nzati gdje se ostavljaju posotovi za pjesme koje zelim od vas a gdje one za koje samo zelim da znam naziv.
no prob.
*Nebojsa* hvala puno! ako mogu kako da pomognem tebi javi, jer imam mozda neki mp3 koji ti nemas a teba ti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ako moze neko da mi da link ili prebaci pjesmu od Lane jurcevic Okovi na srcu
kresho@blic.net
Unaprijed hvala
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|