:: |
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Konačno neko da nas prosvetli, nakon tolikih laži izjavljenih u silnim enciklopedijama objavljenim širom sveta nastalim pod okriljem tajnih svetskih organizacija pojavio se neko ko će širiti ISTINU!
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
AAAA ludo kad ukucas nazive nasih drzava....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
hahahha pazite ovo:
Ukucao Bosnia i dobio
Capital Visoko: Cos of the Bosnian Pyramids
Cool
hahahahahhahahahhaha...jao procitajte nase gradove
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Hahaha... Ovo je katastrofa! Ranije sam seminarske radove dopunjavala iz Wikipedie. Hvala na obavestenju!
|
|
|
|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
tamara_blabla je napisao/la sledeće: | Hahaha... Ovo je katastrofa! Ranije sam seminarske radove dopunjavala iz Wikipedie. Hvala na obavestenju! |
Pa nije sad da valjda vjerujete da je ovo iz prave wikipedie....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E pa ne znam....meni uglavnom ono zvuci kao da ozbiljno govorim....pa cak kad opet sad procitam....ima nas svakakvih pa...
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
he he he he, ovo dolje je moja domovina, hehe he he...
Croatia has several major export products, mostly consisting of sunshine, very strong homemade liquor, dark tan, nice vacation memories and female tourist pregnancy. Minor products consist mostly of popular music, unusual clothes called "narodna nosnja", digestive problems caused by an extremely wide choice of food which involuntarily compels people to overeat and sexual diseases of a benign nature.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Jao jos da ima na srpskom...
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Ko kaže da nema na srpskom
Neciklopedija
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever.
Poslednja prepravka: ~SonicLady~ datum Uto Maj 01, 2007 1:25 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|