www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

The truth is out there...on Uncyclopedia :P
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Smehotresno odeljenje ~ -> ~ Čitanje i smejanje ~
::  
Autor Poruka
Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 11, 2007 9:05 pm    Naslov poruke: The truth is out there...on Uncyclopedia :P Na vrh strane Na dno strane

Verovatno ste svi vi culi za Online enciklopedijoo pod imenom Wikipedia....medjutim ako ste mislili da oni sve znajoo ziveli ste u veeeelikoj zabloodi jer soo svi podaci koje oni postavljajoo na net zapravo-LAZNI Laughing

Znam, znam, ne mozete da poveroojete ali polako, samo polako ljoodi ajde sad svi oodahnite dooboko...sada izdahnite pa da ja nastavim sa pricaom...'de sam ono beshe stao...A da...ne...Aaa ipak da, dakle ako zelite da saznate prave informacije posetite internet stranicoo Uncyclopedia i too mozete naci sve informacije koje soo vam potrebne Laughing Laughing

p.s. Moja posebna preporooka je da obavezno pogledate "shta soo sve pisci hteli da kazoo" u oblasti "ZEMLJE EVROPE"...i josh neshto, mnogo soo kvalitetniji oni textovi na Engleskom nego na Srpskom (oometnicka cena i ostala takva sr_nja, bla, bla, bla... Laughing Laughing )

Iiii...pa zapravo to bi bilo sve shto sam imao da kazem bez da podrignem Laughing Laughing Srecno gledanje Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 12, 2007 3:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Konačno neko da nas prosvetli, nakon tolikih laži izjavljenih u silnim enciklopedijama objavljenim širom sveta nastalim pod okriljem tajnih svetskih organizacija pojavio se neko ko će širiti ISTINU! Mr. Green

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 12, 2007 5:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

AAAA ludo kad ukucas nazive nasih drzava.... Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 13, 2007 4:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pretrazite Vatican Laughing Laughing

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 16, 2007 7:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahha pazite ovo:

Ukucao Bosnia i dobio

Capital Arrow Visoko: Cos of the Bosnian Pyramids

Cool Mr. Green

hahahahahhahahahhaha...jao procitajte nase gradove Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 16, 2007 8:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahaha... Ovo je katastrofa! Ranije sam seminarske radove dopunjavala iz Wikipedie. Hvala na obavestenju!

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 16, 2007 8:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tamara_blabla je napisao/la sledeće:
Hahaha... Ovo je katastrofa! Ranije sam seminarske radove dopunjavala iz Wikipedie. Hvala na obavestenju!

Pa nije sad da valjda vjerujete da je ovo iz prave wikipedie.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 16, 2007 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Laughing Macane to shto neko ne stavi smajli ne znaci da je ozbiljan Laughing Laughing Laughing

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 16, 2007 9:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa ne znam....meni uglavnom ono zvuci kao da ozbiljno govorim....pa cak kad opet sad procitam....ima nas svakakvih pa... Rolling Eyes Rolling Eyes

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 11:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

he he he he, ovo dolje je moja domovina, hehe he he...

Croatia has several major export products, mostly consisting of sunshine, very strong homemade liquor, dark tan, nice vacation memories and female tourist pregnancy. Minor products consist mostly of popular music, unusual clothes called "narodna nosnja", digestive problems caused by an extremely wide choice of food which involuntarily compels people to overeat and sexual diseases of a benign nature.

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 19, 2007 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao jos da ima na srpskom... Mr. Green

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 19, 2007 5:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko kaže da nema na srpskom Mr. Green

Neciklopedija

Poslednja prepravka: ~SonicLady~ datum Uto Maj 01, 2007 1:25 am; ukupno izmenjena 1 put

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Smehotresno odeljenje ~ -> ~ Čitanje i smejanje ~ -> The truth is out there...on Uncyclopedia :P Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon