www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

slatka_sanerka odlete visoko na 21-i spratic :-)
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
DJ WelleR
***UvEk U pOkReTu***
***UvEk U pOkReTu***

Godine: 32

Datum registracije: 25 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 09, 2007 11:06 pm    Naslov poruke: slatka_sanerka odlete visoko na 21-i spratic :-) Na vrh strane Na dno strane

Pre svega da ti cestitam i da ti pozelim jos puno puno spratica Very Happy

Evo i mali znak paznje od mene Very Happy

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 09, 2007 11:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Šano od srca ti čestitam ovaj američkopunoletni spratić i želim da i dalje budeš vedra i vesela! Ljubim te! Very Happy

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 09, 2007 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

DJ WelleR : zahvaljujem sjatki, simpicanti muskarcicu i sve najbolje i tebi Very Happy SonicLady~: maleno hvala draga i cmoks tebi

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 09, 2007 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shanerko. Sh'a mai?
Drago mi je da si tu drugarice. Imamo mi josh puno da isduskutujemo.... Chestitam ti... Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 09, 2007 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam... Laughing
Ne znam šta da ti nappišem, a da ti još to i razumeš tako da je bolje da ne pišem komplikovanje rečenice.... Laughing Wink

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 09, 2007 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Baraba. tu sam virim nedje u cosku Laughing Laughing hvala druze i idemo dalje Wink EGO!
samo JA i niko više...: kraljiceee bolje nista veceras Laughing Laughing Laughing vidis da nisam u elementu Laughing Laughing Laughing al nek si ti nama ponovo ona stara ego, ona koju sam medju prvim upoznala i valjala gluposti, hvala sefice castim te naekad spanskim onim nasim Laughing Laughing Laughing

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 7:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka čast šano. nemoj da mi sad spavaš, ajmo još barem jednom ovoliko, pa onda čemo da vidimo. čestitam carice carstva Vrtiguz. vidimo se

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 11:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lepa jessica,cestitam ti 21 sprat... Wink kad cu ja stici dotle... Rolling Eyes
Hajde pozdrvljam te,puno Exclamation Wink Bisous

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 11:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam ti draga moja

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 12:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čestitka "šanerki"

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 2:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Konjanik: druzee, kralju, boemu Laughing hvala ti velikaaa jedan cmoks tebi specijal Very Happy, francuskinja: draga moja , slatka , france girls hvala ti velika cekam te na 21 pozuri samo, cmoks for you Very Happy sandricicak: draga moja hvala ti velika i sve najbolje ti zelim da te se ostvare svi snovi
,dreamwalker : njemu zahvaljujem Very Happy

maza-
¤¤Wonder Woman¤¤
¤¤Wonder Woman¤¤

Datum registracije: 11 Mar 2006
Mesto: Bogu iza nogu...

sweden.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shanoooooooo vrtiguz nash dragi Very Happy
Cestitam ti i sve najboljeee... Samo vrcaj dalje Wink

cmokaaaa

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> slatka_sanerka odlete visoko na 21-i spratic :-) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon