:: |
Autor |
Poruka |
DJ WelleR ***UvEk U pOkReTu***
|
Godine: 32
Datum registracije: 25 Feb 2007 Poruke: 4184
|
|
Pre svega da ti cestitam i da ti pozelim jos puno puno spratica
Evo i mali znak paznje od mene
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Šano od srca ti čestitam ovaj američkopunoletni spratić i želim da i dalje budeš vedra i vesela! Ljubim te!
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
DJ WelleR : zahvaljujem sjatki, simpicanti muskarcicu i sve najbolje i tebi SonicLady~: maleno hvala draga i cmoks tebi
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Shanerko. Sh'a mai?
Drago mi je da si tu drugarice. Imamo mi josh puno da isduskutujemo.... Chestitam ti...
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Čestitam...
Ne znam šta da ti nappišem, a da ti još to i razumeš tako da je bolje da ne pišem komplikovanje rečenice....
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
Baraba. tu sam virim nedje u cosku hvala druze i idemo dalje EGO!
samo JA i niko više...: kraljiceee bolje nista veceras vidis da nisam u elementu al nek si ti nama ponovo ona stara ego, ona koju sam medju prvim upoznala i valjala gluposti, hvala sefice castim te naekad spanskim onim nasim
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
svaka čast šano. nemoj da mi sad spavaš, ajmo još barem jednom ovoliko, pa onda čemo da vidimo. čestitam carice carstva Vrtiguz. vidimo se
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Lepa jessica,cestitam ti 21 sprat... kad cu ja stici dotle...
Hajde pozdrvljam te,puno Bisous
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
cestitam ti draga moja
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
|
|
|
|
|
|
Konjanik: druzee, kralju, boemu hvala ti velikaaa jedan cmoks tebi specijal , francuskinja: draga moja , slatka , france girls hvala ti velika cekam te na 21 pozuri samo, cmoks for you sandricicak: draga moja hvala ti velika i sve najbolje ti zelim da te se ostvare svi snovi
,dreamwalker : njemu zahvaljujem
|
|
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Shanoooooooo vrtiguz nash dragi
Cestitam ti i sve najboljeee... Samo vrcaj dalje
cmokaaaa
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|