:: |
Autor |
Poruka |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Sta mislite, da li je bolje zivjeti isplaniran zivot u kome znate tacno svaki minut i sekund i kada cete sta da uradite ili spontan i neocekivan gdje ima puno iznenadjenja ali i rizika....?
|
|
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Mesavina jednog i drugog je savrsno! I definitivno cu ja takvim zivotom da zivim.
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Neke stvari se moraju isplanirati, ali ja definitivno ne bih mogla tako da zivim da znam svake minute gdje sam i sta sam. Vise volim opusteno, pa i da zakasnim malo, nego da sam sva pod nekim pritiskom
|
|
|
zeus00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 22 Mar 2007 Poruke: 18
|
|
ma nekada je boolji isplaniran život i da znamo što će se dogoditi pa da to nešto pokušamo iskoristiti ili izbjeći ako nam neodgovara,.
|
|
|
|
|
|
Milos NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 242 Mesto: Novi Sad
|
|
Ne volim da planiram ali neminovnost je da se ponekad mora ziveti po isplaniranom redosledu...
|
|
|
|
|
|
SmashingPumpkin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Jan 2007 Poruke: 76 Mesto: Kula nazalost...nemam knjizaru!!
|
|
isplanirano spontano
neke stvari se jednostavno moraju isplanirati(manjina) dok neke trebaju biti spontane(vecina).Samo sto je danas ovo zamenjeno...
|
_________________ Riot Grrrl!
Rebel Girl!
Feminizam!
Revolution! |
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
ziveti spontano, ali moras nesto u zivotu da isplaniras.. samo ne treba ici u detalje, onda ce ti biti dosadno
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
zavisi od dana do dana, od situacije do situacije...glavne zivotne stvari volim da imam isplanirane u kratkim crtama...ne bih ih cak nazvala planovima...vise su to neke smernice kojih se drzim...sta bih volela raditi, kako i sta uciti i sl...svakodnevne sitnice (odlazak na kafu, kako cu se osisati itd) prepustam u najvecem delu slucaju i trenutnom raspolozenju...ne volim kad mi je sve isplanirano i kad se svemu zna tacan red i raspored...moram imati prostora za improvizaciju...tu se najbolje snalazim
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Neke stvari u životu bolje je planirati ali spontano je zanimljivije i prirodnije.
Meni su spontani ljudi nekako topliji.
I sam mislim da sam više spontan nego planski tip, mada sam naučio da planirati i organizirati je definitivno bolje kad su u pitanju ozbiljne životne odluke.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
pa ja volim isplanirati bitne stvari u zivotu,odnosno stvaro koje se mogu isplanirati uopce,mada sam dosta impulsivna,spontana i pomalo luda
tako da mi se najbolja stvar u zivotu desila totalno bez imalo razmisljanja bila sam otkvacena totalno i krenula odmah di god hoces i nije mi zao ne da nisam planirala,vec nisam ni razmisljala,samo se pustim....
|
|
|
Gaglica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 08 Apr 2007 Poruke: 61
|
|
pa spontano. Inace nikad ne volim da planiram nesto jer to nikad ama bas nikad ne uradim (cak i kad je odlazak u prodavnicu u pitanju)
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
ja zivim ovu drugu vrstu zivota.mogu rec da nije bas uvijek pametno.idealno bi bilo nesto izmedju isplaniranog i spontanog al isplaniran zivot nikad ne bi mogla zivjet, zbog tog imam dosta problema jer ispadnem neprilagodjena onom sto se trazi od mene.ipak kakav god bio zivot cu radje zivjet spntano nego da se osjecam isprogramirano i prazno a upravo se tako osjecam kad pokusam zivjet po nekom redu.
zivjela sloboda
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|