www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dj WelleR (DJ KELNER) NA 3. spratu!
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 6:12 pm    Naslov poruke: Dj WelleR (DJ KELNER) NA 3. spratu! Na vrh strane Na dno strane

Pa bravooo....Neznam sta da ti pozelim, osim da dozivis svaki prvi u mesecu u dobrom raspolozenju (tad stizu plate). Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Hehe sala mala zelim ti sve najbolje, da se jos dugo druzimo, zdravlje, ljubav, a love ce biti (bar dok vam ja dajem ovakve plate Twisted Evil ).... Very Happy Very Happy Very Happy

(Evo vidite kako mi nase radnike cascavamo!) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

cestitam jos jednom! Very Happy

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~
<b>~~Docendo Discimus~~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 11 Nov 2006
Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast....ma samo nastavi da pruzas takvu usugu...i svi ce da te vole Laughing Laughing Mr. Green

*zečica*
-fatalna zavodnica-
-fatalna zavodnica-

Godine: 40

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: tamo gdje ljubav počinje

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 6:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čestitam ti i ja kolega.......ostani i dalje tako dobar

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 6:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kolega ...čestitam Laughing Laughing

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 6:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam ti od srca Smile

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 6:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve cestitke od mene,sve najbolje i samo nastavi tako...Wink

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 35

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 7:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve cestitke i od mene
doci cu ja da vidim kakve se to usluge tamo pruzaju Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 7:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam od srca Wink

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 9:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dj weller,primi iskrene cestitke od mene i da nam samo napredujes u ovom forumu... Wink Puno pozdrava,cmokic

DJ WelleR
***UvEk U pOkReTu***
***UvEk U pOkReTu***

Godine: 32

Datum registracije: 25 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mala fatalna i plava-hvala gazdarice mnogo za one skupocene poklone i hvala inace Wink Wink Wink

Sweet Honey-Hvala slatka Wink Wink Wink

*zečica*-koleginice hvala i tebi Wink Wink Wink

idealno_losha-sta god da si mislila hvala Wink Wink Wink

~SonicLady~-hvala ti od srca Wink Wink Wink

PiNkLaDy-hvala ti Wink Wink Wink

đavolče-hvala i tebi i slobodno navrati u caffe Wink Wink Wink

sandricicak-hvala sandrice Wink Wink Wink

francuskinja-hvala ti i imas poljubac od mene
Wink Wink Wink

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 11:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eeee dodje i nas dj na 3 spratic....lijepo...da nam i dalje ostanes veseo i interesantan i pored svega vrijedan radnik.....
Inace da uvijek ostanes kakav si jer si me pravo iznenadio jednim svojim pp-om koji ti necu nikad zaboravit...hvala i samo tako legendo...

Inace ev ja kao sef sale dajem ti na poklon od sebe placen odmor 2 dana sa jos jednom djevojkom po tvom izboru...pa uzivaj dok mozes i dok se nisam predomislio Mr. Green Mr. Green Wink

DJ WelleR
***UvEk U pOkReTu***
***UvEk U pOkReTu***

Godine: 32

Datum registracije: 25 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 07, 2007 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naden-Hvala care za sve a putovanje jos cu da razmuslim jer je posao bas krenuo hvala i za to Wink Wink Wink Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Dj WelleR (DJ KELNER) NA 3. spratu! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon