:: |
Autor |
Poruka |
The Realist Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 355 Mesto: Sarajevo
|
|
NAČIN na koji je hrvatski gladijator Mirko Filipović osvojio Prideov Grand Prix oduševio je ne samo njegove navijače, nego i sve obožavatelje tog brutalnog sporta. U polufinalu je nevjerojatno snažniom high kickom nokautirao arogantnog Brazilca Wanderleia Silvu, da bi u finalu uvjerljivo svladao američkog borca Josha Barnetta.
Na forumu najpopularnijih stranicama posvećenih ultimate fightu, Sherdog, Mirkove su pobjede izazvale brojne reakcije - od izražavanja poštovanja i čestitki hrvatskom borcu, pa sve do (preuveličanih?) tvrdnji kako je Mirko toliko opasan u ringu da bi jednoga dana mogao postati prvi borac koji će ubiti svog protivnika u ringu.
"Ruski medvjed" Fedor Emelianenko još uvijek se smatra najboljim borcem na svijetu, ali Filipović je osvajanjem Grand Prixa definitivno potvrdio da je jedini koji s punim pravom može (opet) izazvati Rusa na borbu za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji, smatraju diskutanti sa Sherodogovog foruma.
"Kad se borite s Mirkom, neovisno o tome koliko ste dobri, šanse da ćete iz ringa izaći s ozbiljnom povredom su vrlo velike. Sapp, Dos Caras, Vovčanjin, Fujita, Barnett, Yoshida, Silva... sve su to borci koje je Mirko ozbiljno ozlijedio i to na razne načine - high kickovima, udarcima nogom u tijelo, low kickovima, udarcima šakom u lice, groundnpound udarcima. Kad je udario Silvu u glavu high kickom, mislio sam da će mu raspoloviti lubanju." - prokomentirao diskutanat pod nadimkom Ippikiookami.
S njim se složio i diskutant Saiyan, koji je nabrojao što je Mirko napravio svojim dosadašnjim protivnicima u Prideu: Fujiti, Sappu i Sakurabi slomio je kosti lica, Igor Vovčanjin završio je s potresom mozga, Yamamoto je proveo dva tjedna u bolnici, Hearringu je slomio tri rebra...
"Cro Cop je stroj", "Mirko je smrtonosan. Još uvijek ne mogu vjerovati kako je razorio Silvu", "Kad ste zadnji put vidjeli da je Mirkov protivnik ustao odmah nakon kraja borbe?" - samo su neki od komentara diskutanata oduševljenih Mirkovim načinom borbe
Mirko protiv Silve:
Mirko protiv Barnett-a:
Barnett poslije mečeva sa Minotaurom i Mirkom:
|
_________________ "I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want."-Muhammad Ali
Poslednja prepravka: The Realist datum Čet Sep 14, 2006 3:29 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Svaka mu čast, odradio je ovaj turnir kao nikad do sada, sjajno se borio i namlatio protivnike. Zaista je fenomenalan
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Ajca Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 430
|
|
A je li to onaj Marko sto ste gledali u Oskaru,onaj sto se udara,joj vidis kako ja sve znam o njemu
|
_________________ Zajebi zivot ucini sebe sretnim
There's only two questions that human being ever fought over all through history
How much do you love me and Who's in charge?
Voli! Vjeruj! Daj!
Al' pazi!
Koga! Kome! Sta! |
|
|
|
|
The Realist Upućeni član
|
|
|
boban11 je napisao/la sledeće: | Svaka mu čast, odradio je ovaj turnir kao nikad do sada, sjajno se borio i namlatio protivnike. Zaista je fenomenalan |
Ma, polomio ih je, samo mi žao što nije bilo finale protiv Mina, jer bi ovaj sigurno duže izdržao.
Sada čekati borbu protiv Fjodora, da vidimo ko je broj jedan u svijetu!!
|
_________________ "I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want."-Muhammad Ali |
|
|
|
|
The Realist Upućeni član
|
|
|
Ajca je napisao/la sledeće: | A je li to onaj Marko sto ste gledali u Oskaru,onaj sto se udara,joj vidis kako ja sve znam o njemu |
Nije Marko, nego Mirko i da, to je taj što smo gledali u Oskaru, a i ti sa nama !!
|
_________________ "I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want."-Muhammad Ali |
|
|
|
|
Ajca Upućeni član
|
|
|
ahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa sada mi je jasno,nisam ja gledala vi ste me stavili na stolicu i da cutim :@:@:@,bit ce vama kada vas vidim ima da vam probijem mozak sa pricmo,eh eto vam sada
|
There's only two questions that human being ever fought over all through history
Voli! Vjeruj! Daj!
Al' pazi!
Koga! Kome! Sta! |
|
|
|
|
blok1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2006 Poruke: 89
|
|
svaka mu cast! odlican je!
|
|
|
|
|
|
zigiman47 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 90
|
|
svaka cast,,,zao mi je samo sto nisam gledao
|
|
|
|
|
|
The Realist Upućeni član
|
|
|
zigiman47 je napisao/la sledeće: | svaka cast,,,zao mi je samo sto nisam gledao |
Imaš za poskidati na nekim forumima, recimo na ovom u mom potpisu u multimediji imaš cijeli event!!
|
|
|
|
|
Ajca Upućeni član
|
|
|
The Realist je napisao/la sledeće: | zigiman47 je napisao/la sledeće: | svaka cast,,,zao mi je samo sto nisam gledao |
Imaš za poskidati na nekim forumima, recimo na ovom u mom potpisu u multimediji imaš cijeli event!! |
Jesi li ti skinuo?Ako jesi posalji covjeku neka gleda,ne budi guzica
|
Voli! Vjeruj! Daj!
Al' pazi!
Koga! Kome! Sta! |
|
|
|
|
The Realist Upućeni član
|
|
|
Ajca je napisao/la sledeće: | Jesi li ti skinuo?Ako jesi posalji covjeku neka gleda,ne budi guzica |
Nisam i ne mogu mu poslati, morao bih poštom, jer ne mogu se toli fajlovi poslati mail-om!!
|
|
|
|
|
blok1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2006 Poruke: 89
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|