:: |
Autor |
Poruka |
LA*PERLA Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670
|
|
Sve je u pokretu
Svi znamo kako izgleda privlačna žena, ali znanstvenici sa Sveučilišta u New Yorku su došli do zaključka kako glavni element privlačnosti nije izgled nego „držanje“ i način kretanja.
Muškarci su smatrali atraktivnijima žene koje su se držale uspravno, ponosno i koje su prilikom kretanja micale svoje bokove.
Odnos struka i bokova dugo vremena je bio ključ zapadne percepcije privlačnosti. Uzak struk i širi bokovi smatraju se idealnom kombinacijom. Marilyn Monroe nekada, i danas Beyonce i Jennifer Lopez primjeri su idealne figure. Nedavno istraživanje dodalo je njihovom izgledu tezu kako nikad ne bi postigle svjetsku slavu i status seks simbola da se nisu kretale na pravi način.
U istraživanje je bilo uključeno 700 sudionika kojima su prikazivane video snimke osoba u pokretu. Neke snimke su bile toliko zamagljene da se nije moglo raspoznati radi li se o muškarcu ili ženi. Ali nevažno o formatu koji je korišten sudionici su privlačnijima smatrali žene koje su micale bokovima dok su hodale.
Istraživanjem se potvrdila i stara teza o većoj privlačnosti žena s dobrim odnosom bokova i struka. Što je razlika bila veća rasla je razina privlačnosti. Iznimno privlačnima ocjenjivane su žene čiji struk nije prelazio 70 % širine bokova, ali ukoliko se nisu „pravilno“ kretale – uspravno i njišući bokovima - njihova privlačnost je opadala.
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Znaci po ovome zenske ufatite se vrtenja bokovima
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Kao žena, uvijek primjetim ženu koja ima takav hod i držanje da plijeni pažnju. Pod ovim naravno mislim na žene kojima je to urođeno, jer odglumljen pokret onako kako ga tema opisuje je i više nego smiješan i svaka žena koja pokušava takvim namještenim i neprirodnim, neuvježbanim hodom privući pažnju, postiže obrnut efekat. Imam ih mnogo u svojoj blizini, kao i vi sve i morate mi priznati, ono uvijanje i gluma se vrlo lako prepoznaje, tako da je bolje ne pokušavati hodati na taj način, ako niste za to rođene. Priroda uvijek nekome nešto podari, pa tako i hod.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|