:: |
Autor |
Poruka |
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Pozdrav,
Ovako, posto kontam da ima dosta slusaoca koji slusaju hiphop na ovom forumu bilo bi lepo da ima i neka emisija o domacem hiphopu.
Recimo da bude svaki treci dan ili, svake nedelje ili svakog petka u nekom odredjenom terminu. Cisto da se pusta rap i da se govore neke zanimljive informacije od nadolazecim izdanjima repera. Moze biti nekih intervjua i tako
Ja takodje imam ogromnu kolekciju domaceg hiphop-a sto komercijalnog, sto underground
Molio bih da dusan ovaj predlog razmotri ozbiljno.
eto hvala.
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Kao sto sma ti odgovorio na PP, predlog je sasvim ok i na mestu. Trenutno nemam(o) vremena da se posvetimo tom predlogu malo intenzivnije posto smo u sred pripremanja i sredjivanja novog servera za sajt. Cim se budemo preselili i sve bude radilo kako treba, uzecemo ovaj predlog u intenzivnije razmatranje u sredinama uprave sajta a obavestenje sta i kako smo odlucili bice objavljeno
Hvala na predlogu
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Ja bih samo da dodam da bih se veoma rado uključila u taj "projekat" kako bi što pre i što bolje bio realizovan, naravno - ako ga Uprava usvoji.
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
|
|
|
Drago mi je da podrzavate predlog. Nadam se da ce Dusan u skorije vreme naci vremena da poradi na ovom predlog.
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
kao sto je Dule rekao, uskoro se selimo na novi server pa ce tu biti puno posla...cim sve sredimo uzecemo i ovaj predlog u razmatranje...vi nam slobodno iznosite nove ideje i predloge (uvek nam je drago cuti ih ), a mi cemo ih sve pretresti i ono sto mozemo usvojiti...hvala na razumevanju i strpljenju
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
|
Naravno, ja od sinoc aktivno radim na razvijanju ideje o emisiji. Drago mi je da ste ovo uzeli u razmatranje! Veruj te mi, necete pozaliti!
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Javi mi se... Ako hoćeš da zajedno to odradimo...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
|
|
|
E, cisto da ovo ne ode u zaborav. nadam se da ce Dusan razmisliti dobro o ovome. Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
Od ovog nista, jel da ?
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
|
|
|
|
|
|
ahaa.. a ja sam mislio da i ja pomognem oko te emisije ali ocigledno vam ne treba pomoc
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|