:: |
Autor |
Poruka |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Draga moja,
nemam reci koliko mi je drago da sam tebe ovde upoznala! Bez tebe bi ovaj forum izgubio na znacenju mnogima a narocito meni. Draga moja, ostani takva kakva si, jedinstvena i predivna! Duso moja, srecna sam da te ima ovde! Kisssssss najveci na svetu!
Vidimo se na jedrenju u Kremiku
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Mila moja, znam da osećaš sve što ti želim reći , puno puta reči su suvišne
Pa, ipak...
Čestitam ti na 5. spratu koji si izgradila postovima koji plene, čestitam ti na osobenosti, na tome što si draga i prijatelj, čestitam ti na hrabrosti
'Sometimes our light goes out but is blown into a flame by another
human being. Each of us owes deepest thanks to those who have rekindled this light.'
Thank U
EDIT by Me: 2 čestitke u skoro istom trenutku za našu dragu Moytsu , spojeno
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Draga Moytsa cestitam ti i na majstorskom prolasku i ovog sprata.....Nadam se da ces se jos dugo druziti sa nama....samo tako nastavi
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
e draga curice , rekla sam to mnogo puta drago mi je sto si tu, jer svaki dan uljepsas ovaj forum svojim barem jednim al vrijednim postom, sta reci moytsa a sto nisu rekle predhodnice, uzivaj, budi takva kao i do sada, jos veselija,pozitivnija, sklapaj rime i ne osvrci se, pici dalje. iskrene cestitke draga
|
|
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
slatka_sanerka je napisao/la sledeće: | sta reci moytsa a sto nisu rekle predhodnice |
Sorry al' moram reci ovo: Kono zabrinjava me ova recenica
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Sta napisati nekome koga ne poznajem dovoljno, ali za koga mi se cini da je osoba vredna paznje, razgovora, druzenja i jos mnogo toga lepog... Iskrene cestitke jednoj dobroj dusi. Od srca ti zelim da jos dugo ostanes na ovom forumu.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546
|
|
veoma bistri i razgovetni odgovori neponovljive Moytse
cestitam od srca
|
_________________ sudbina ili hir
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Bravo,bravo!I ti si postala ''odlična''!Baš mi je drago zbog toga i drago mi je što si često ovde na forumu i što te svi obožavaju.Zaista si zaslužila takvu pažnju.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Eh Mojca Moytsa, drago stvorenje, cestitam i ja. Svaka cast i samo naprijed ovako, mnogo nam znacis...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Cestitam na prelasku novog spratica i zelim ti sve najbolje od srca,sve ostale reci su suvise...Veliki kiss za tebe...
|
|
|
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane
|
|
Draga moja przyjaciółko s tvoja pomoc mi je lakse u foruma... .Cestitam ti od srca i zelim ti da se druzimo jos dugo vremje..hehe z razbojnikom .Znaj sto si mi mnogo draga osoba i malo mi nedostajes
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Iskrene Cestitke i od mene, ostani kako jesi
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|