www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nasa draga i jedinstvena Moytsa stigla na 5. sprat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 12:08 am    Naslov poruke: Nasa draga i jedinstvena Moytsa stigla na 5. sprat Na vrh strane Na dno strane

Draga moja,

nemam reci koliko mi je drago da sam tebe ovde upoznala! Bez tebe bi ovaj forum izgubio na znacenju mnogima a narocito meni. Draga moja, ostani takva kakva si, jedinstvena i predivna! Duso moja, srecna sam da te ima ovde! Kisssssss najveci na svetu!

Vidimo se na jedrenju u Kremiku Wink

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 12:10 am    Naslov poruke: Naša Moytsa na spratiću No 5 :) Na vrh strane Na dno strane

Mila moja, znam da osećaš sve što ti želim reći Very Happy , puno puta reči su suvišne Wink

Pa, ipak...

Čestitam ti na 5. spratu koji si izgradila postovima koji plene, čestitam ti na osobenosti, na tome što si draga i prijatelj, čestitam ti na hrabrosti Very Happy

'Sometimes our light goes out but is blown into a flame by another
human being. Each of us owes deepest thanks to those who have rekindled this light.'

Thank U Very Happy

EDIT by Me: 2 čestitke u skoro istom trenutku za našu dragu Moytsu Smile , spojeno Smile

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 12:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga Moytsa cestitam ti i na majstorskom prolasku i ovog sprata.....Nadam se da ces se jos dugo druziti sa nama....samo tako nastavi Wink

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e draga curice , rekla sam to mnogo puta drago mi je sto si tu, jer svaki dan uljepsas ovaj forum svojim barem jednim al vrijednim postom, sta reci moytsa a sto nisu rekle predhodnice, uzivaj, budi takva kao i do sada, jos veselija,pozitivnija, sklapaj rime i ne osvrci se, pici dalje. iskrene cestitke draga

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 12:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slatka_sanerka je napisao/la sledeće:
sta reci moytsa a sto nisu rekle predhodnice

Sorry al' moram reci ovo: Kono zabrinjava me ova recenica
Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 1:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta napisati nekome koga ne poznajem dovoljno, ali za koga mi se cini da je osoba vredna paznje, razgovora, druzenja i jos mnogo toga lepog... Iskrene cestitke jednoj dobroj dusi. Od srca ti zelim da jos dugo ostanes na ovom forumu.

gagily
Banovan!

***UvEk U pOkReTu***
***UvEk U pOkReTu***

Datum registracije: 03 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 1:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

veoma bistri i razgovetni odgovori neponovljive Moytse Mr. Green
cestitam od srca Embarassed

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 1:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo,bravo!I ti si postala ''odlična''!Baš mi je drago zbog toga i drago mi je što si često ovde na forumu i što te svi obožavaju.Zaista si zaslužila takvu pažnju.

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 6:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eh Mojca Moytsa, drago stvorenje, cestitam i ja. Svaka cast i samo naprijed ovako, mnogo nam znacis... Very Happy Mr. Green

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 7:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam na prelasku novog spratica i zelim ti sve najbolje od srca,sve ostale reci su suvise...Veliki kiss za tebe...

piastowskiharnas
* Veseli razbojnik *
* Veseli razbojnik *

Godine: 54

Datum registracije: 19 Sep 2005
Mesto: Piastów/Zakopane

poland.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 8:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga moja przyjaciółko s tvoja pomoc mi je lakse u foruma... Very Happy .Cestitam ti od srca i zelim ti da se druzimo jos dugo vremje..hehe z razbojnikom Very Happy.Znaj sto si mi mnogo draga osoba i malo mi nedostajes Confused

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 8:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskrene Cestitke i od mene, ostani kako jesi Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nasa draga i jedinstvena Moytsa stigla na 5. sprat Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon