:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Careeeeeeeeee, druze, eto konacno sam postigao mojih 100 poena, i bilo mi je zadovoljstvo to da ucinim, jer vas plan, da se clanovi malo vise aktiviraju na forume, se ostvorio!
Mogu samo reci da je ovih dana super bilo da upoznam neke clanove malo bolje i da saznam vise o njima! Tako da sam cesce bio na ovom sajtu i bicu, jer mi se ovde jos vise dopada!!
A sad zelje, posto imam razlog da slavim sto sam prosao 100. upis, imas da mi nadjes "Bela Rada"-Kolo i "Leskovac"-Kolo, ako ti nije tesko?? To sam cuo u suboti na mini-folklorijadi, i bas su super kolca!
Puno ti hvala unapred za trud i ostalima, ako neko drugi ima ta kolca.
Pozzz.
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Iako sam to vec uradio na forumu a i posalo ti licno privatnu poruku gde sam ti cestitao na brzo skupljenim brouju postova a pored toga i vrlo kvalitetnom ucescu na sajtu, evo i ovde jos jedanput da kazem SVAKA CAST, a da cu i ja odrzati obecanje, naravno da hocu.
Cim dodjem veceras kuci (posto sa posla nemam mogucnosti) necu silaziti sa neta dok ti ne nadjem i ispunim te dve zelje, bice mi cast
Citat: |
Mogu samo reci da je ovih dana super bilo da upoznam neke clanove malo bolje i da saznam vise o njima! Tako da sam cesce bio na ovom sajtu i bicu, jer mi se ovde jos vise dopada!!
|
A BAS TO nam je i bio cilj i mislim da se ni drugi, kao i ti sto nisi, nece pokajati. U to sam uveren
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala ti Care!!!!
Nema frke zbog kolca, vazno i ti sad malo da se potrudis!
Kao sto sam rekao bilo mi je zadovoljstvo da skupim poene i nadam se da cu i u slicnom tempu da stignem do 1000. post-a! 8)
Moram se svim ostalima isto zahvaliti, sto su me tako ljubazno primili u ovoj ogromnoj domaci-porodici i sto su bili aktivni na forume, koje sam ja postavio, jer me zaista zanima vas misljenje o tome!
Pozzzz Caru, Sanjici, Tresnjici, Djoletu, Yasmin-i, Stamenidu- i tajanstvenoj.
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Evo ja sam nasla Leskovac kolo,Belu Radu nisam,Dule zasuci rukave
Jugovicu svaka ti cast na postovima,vidis da nije bilo tesko,a i nismo mi tako losi kao sto drugi pricaju
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Jugovicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu koje Leskovacko kolo ti treba ima ih vise
|
|
|
|
|
|
Nisam ja nikad rekao da ste vi losi! Ja sam vas uvek hvalio i bio sam vam jako zahvalan!!
Sanjice, trudim se maksimalno sto brze da stignem do 1000. postova
Hm, pa pravo da ti kazem, ne znam ni ja tacno! Koliko ja znam, ima ih vise, dal je mozda moguce da ih sve postavis u muzicke zelje?? Bio bi ti jako zahvalan, moja dobra vila!
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
qq lele em ne zna koje kolce oce em oce gi svi....(ovo bese moj leskovacki ako se dobro secam)hihi...e vidis leskovcanka a pojma nema da postoje leskovacka kola....
ebi ga roker ostaje roker.....
a da neces jugovicu i mene da prestignes sa postovima
aj izazivam te na dvoboj.....
|
|
|
|
|
|
E ja vala nisam nikad bio roker!
Ja pretezno slusam narodnu i pop-muziku!
Tebe da stignem? Zato bi trebao zivot i vise, a i vidim da drugi nije uspeo u tome!
Inace ne bezim od dvoboje, ali ovaj sam vec iz pocetka izgubio.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E brate,
pa ako sam ja mogo da se potrudim, mocices i ti!
Jer i ja sam ceo vikend po net-u trazio ta kolca, ali nikako mi nije uspelo da ih nadjem, pa sam misleo da silni Car Dusan sigurno moze da mi pomogne i da mi ispuni te zelje! 8)
Puno ti hvala i samo tako dalje, nemoj da izgubis nadu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aj da skinem to, pa cu ti reci, dal je to to
Ali svakako ti puno hvala, a i ja cu dalje da gledam dal cu mozda da nadjem LESKOVAC i BELA RADA, jer su stvarno super kolceta...
A i Jugoslavija Offenbach je gostovala na toj mini-folklorijadi ovde i napravila je 3. mesto, mislim i oni da su igrali uz Belu Radu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|