:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Svaka zemlja - svoje obicaje, praznike, vrednosti.
Da li ste ih prihvatili u potpunosti ili zivite po 'nasim' obicajima?
Osjecate li da ste drugaciji od lokalnog stanovnistva?
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
anchi22 je napisao/la sledeće: | Svaka zemlja - svoje obicaje, praznike, vrednosti. |
Mnoge imaju slicne...
anchi22 je napisao/la sledeće: | Da li ste ih prihvatili u potpunosti ili zivite po 'nasim' obicajima? |
Mixano. Drage moja supruga, najbolje na svijetu, je Kalifornijka. Prihvatio - jesam (pa u braku sam! s lokalnom!) Ali sam je "poducio" takodjer. I prihvatila je.
anchi22 je napisao/la sledeće: | Osjecate li da ste drugaciji od lokalnog stanovnistva? |
Naravno da sam drugaciji i da se osjecam drugacijim. No to je ono pozitivno u svemu ovome!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Posto ovdje zivim vec dugo godina, mogu rec da je moja obitelj pomjeshala nashe i svedske obicaje tako da da ne zivimo ni samo po nashim ni samo po njihovim vec neki mix "nashih obiteljskih obijaca".
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Ja praznujem sve shto se praznovati mozhe. Sa te strane mi je potaman, kako bi rekli. Sve dvostruko! Moja bolje i lepsha polovina je nemica. Vala da - svaki put nekakve kontrole i provere. Pocheo sam sa pasoshem medju zubima da se krecem. Ok, mozhda je i "egzotichni" automobil kriv za to. A mozhda i ona pesma: "Crn je gavran, a ja crnji"... Tako da se osecam drugachije. Ali to drugachije mi se simpatichno, jer tachno znam da nisam "kao drugi".
|
|
|
|
Ugard Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 73
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Cincinnati
|
|
Pa djelimicno, jesam, ali 'nasi' obicaji su na prvom mjestu. Priznat cete da je lijepo uobicavati nesto sto je ugodno i korisno, makar bilo i strano.
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ja nekoj stoki ovde (gde zivim, ne na domacem) pokusavam da objasnim, neka radi sta hoce izmedju svoja cetiri zida, al' kad izadje napolje tj. cim prekoraci svoj prag, treba da postuje zakon/obicaj drzave u kojoj se nalazi, bez obzira kakvi losi il' dobri bili.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Tako je Makro, imam svoje obicaje, ali postojem Kanadska prava i zakone.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Vrla sam prilagodljive prirode,gde god da odem..prihvatim ono sto mi se svidja,ali ono sto ne volim,i ne prija mi ,ne prihvatam..postujem zakon,ali necu ici u crkvu svaki dan..vec kad zelim..
|
|
|
|
|
|
maradona1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Sep 2011 Poruke: 28
|
|
vjerovatno obicaje ponasanja koji su pozitivni,nema psovanja deranja,i sl ali njihove praznike religiju i sl nikad....
|
|
|
|
|
|
thepenga Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 11
|
|
Samo dobre stvari
|
_________________ Penga |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|