:: |
Autor |
Poruka |
PEPPO Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...
|
|
Prije 2 mjeseca jedan nas prijatelj nam je rekao
da mu se svidjaju muskarci i da zna da nas je sada
izgubio kao prijatelje. Nekako mi ga je zao, vecina
ga je zaboravila. A neznam sta da ja radim,
znam ga godinama, i drag mi je ipak...
Sto vi mislite?
|
|
|
|
|
|
stivanko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 23 Mesto: Sisak
|
|
Ne volim ih ni ja previse,al ako je korektan i suzdrzan,sto da se ogradjujes
od covjeka,nije on kriv.A on je vjerojatno vjerovao da cete ga razumjeti!
Edit by Jugovic:
Nema potrebe da ga vredjas.
|
_________________ Cuore sportivo!!!!! |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Hmm... bilo bi mnogo cudno na pocetku!
Ne znam kako bi reagovao da mi prijatelj, sa kojim se godinama druzim, kaze da je gay! Medjutim, mene to nece da smeta, ukoliko mene ne muva!
Tolerantan sam, i svako ima pravo da uredjuje svojim zivotom kako se njemu svidja, tako da ga sigurno ne bi osudio zbog toga. Jedino ako pocne da se sve vise sa mnom druzi sa namerom da mu ja budem "decko" e onda bi vala prekinuo kontakt sa tom osobom.
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Ako ti je pravi prijatelj bio sve te godine sto se znate ne vidim sto bi njegovo seksualno opredeljenje to sad pokvarilo....ako tebe to ne ugrozava-a ne ugrozava te verovatno da tebe ne muva....zasto ne bi ostao prijatelj sa njim
|
|
|
pfckraljpfc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 248 Mesto: BP-NS Tu i tamo...
|
|
Hmm...Ja bi ga batalio...ne bi ga vishe pogledao u zivotu,ima on svog drugara ti mu vishe ne trebash!Mrzim ih!!!
|
_________________ Partizane Partizane
Partizane jedini
Tebe vole,za te' ginu
Tvoji verni GROBARI! |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
pfckraljpfc je napisao/la sledeće: | Hmm...Ja bi ga batalio...ne bi ga vishe pogledao u zivotu,ima on svog drugara ti mu vishe ne trebash!Mrzim ih!!! |
ti zaista imas velikih zivotnih predrasuda.....tuzno....
a taj tvoj drug, ja bih mu cestitala na iskrenosti, bar se usudio da se poveri "prijateljima" u nadi da ce ga razumeti a oni mu okrenuse ledja....i to zbog cega...
a ti, Peppo, razmisli da li je to dobar razlog izgubiti prijatelja...i da li to ikako utice na tebe...
btw, ja bih volela da imam druga koji je gay.....
mada mislim da se mnogi nece sloziti sa mnom
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Pa nije covek kriv sto je gay... A uostalom,ne pali se ni on na svakog muskarca.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Poznajem decka koji je deklarisani gay. Ne mogu reci da smo prijatelji, ali se povremeno nalazimo na kafi. Njegovo sexualno opredeljenje je samo njegova stvar.
Ne vidim kako bi to moglo da utice na tvoj zivot. Razmisli da li zelis da izgubis prijatelja. Po cemu se on promenio od kada ti je rekao da je gay?
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ako je zaista prijatelj..njegove seksualne sklonosti su njegova stvar..i dalje je u dushionaj isti covek..nemoj ga se odricati..
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
xyz1 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Apr 2005 Poruke: 88
|
|
Ako si mu pravi prijatelj, onda ces se druziti sa njim i dalje kao da ti/vam nista nije rekao :wink:
|
|
|
|
|
|
shut_down86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 88
|
|
Ja ih za sada nisam imao, ustvari mozda i jesam ali da za to da je gay nisam znao. Meni je svejedno, samo da ne baci oko na mene.
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Ako je decko Ok prema tebi i dalje....bilo bi ruzno da mu okreces ledja.
Ja ne gotivim bas homo...ljude, ali ipak smatram da na neki nacin mozda i nisu oni krivi sto ih je priroda tako odredila.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|