:: |
Autor |
Poruka |
sloki75 Upućeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 495 Mesto: Beograd
|
|
Da li neko slucajno zna o kojoj je psmi rec:to je neka rep pesma,hit je u Bosni,o zeki kriminalcu,koji kao prodaje drogu i zavrsava u zatvoru itd.Ako neko zna slucajno,bitno mi je.Hvala
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Cao Nenad,
zasto mu dajes odma link za nova pravila? Decko nije pitao da se pesma stavi na server vec da li neko zna o kojoj se pesmi radi i ko to peva! Posto i ti imas samo 84 opisi, kako mozes biti admin??
Ja na zalost ne znam ko to repuje sloki!
Pozzz.
|
|
|
|
|
|
Iwan Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Dec 2003 Poruke: 279 Mesto: Frankfurt/nemacka
|
|
Da znas nema smisla da on sa 84 posta bude admin. ))
Nego jugovicu da ti nije palo mozda napamet da je neko adim po znaju a ne po postovima ? Zar se odrzavanje jedne stranice svodi samo na pisanju postova ???
|
|
|
|
|
|
Miss Nikakve Sanse Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1596 Mesto: Zagreb :)
|
|
... sloki... pjesmu pjeva Shorty i zove se Zeka... ako hoćeš pošalji mi svoj mail na pp pa ću ti poslati pjesmicu .... pozdrav ...
|
_________________ :93: Mi plešemo... la la lala... cijeli dan i noć... :93: :50: |
|
|
|
|
sloki75 Upućeni član
|
|
|
hvala jugovicu1980!Ako mogu da primetim da nista niste postigli novim pravilima za zelje,malo ste poremetili atmosferu na sajtu!Mislite o tome!
|
|
|
|
|
|
sloki75 Upućeni član
|
|
|
hvala ti miss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorry, nesto sam radio pa nisam ni procitao poruku lepo...
a to sto imam malo poruka, jel vidite da i ja jurim 100 da mogu da narucim zelju
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Nenad, samo ti juri, ajd da vidimo ko ce prvi! Nisam hteo da kritikujem, ali covek je pitao samo za pesmu a nije je trazio! A znanje imam i ja, a ipak nisam admin niti sam postigao 100 upisa! Ljudi nemoj da ste toliko ozbiljni.
Careeee, a sta se tvog posta tice: mislim da ce sada imati manje postova na muzickim zeljama, jer nema ih puno koji su presli 100 upisa!
Pozzz..
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Citat: |
Careeee, a sta se tvog posta tice: mislim da ce sada imati manje postova na muzickim zeljama, jer nema ih puno koji su presli 100 upisa!
|
Jugovicu, nije problem, sad ljudi nek navale i nek se malo potrude pa da skupe stotku
A Bioga mi koliko vidim, ti nisi daleko od stotke
neso, treba malkice da pozuris hehe
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa zurim ja, evo sad sam treba vec uveliko da budem na nekom sastanku, al' nisam mogao da ustanem iz kreveta
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|