:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
draga moja mazuljo svaka cast, iskrene cestitke od mene jer fakat si to zasluzila , jer si divno storenje, uvijek tako nasmijana, dobra, topla,i na neki svoj nacin luckasta, drago mi je sto si tu sa nama i sto nas oraspolozis svaki dan , tvoja vrtiguza cmok, cmok mala
|
|
|
|
|
|
--ARAGORN-- obelezen
|
Godine: 41
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 4319
|
|
sreco hm hm znas da ja neznam ovo da pisem ko sana cmook cestitam volim te puno puno
|
Poslednja prepravka: --ARAGORN-- datum Pet Mar 16, 2007 2:35 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene samo tako
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
mazoooooooooo.... svaka cast,sve cestitke od mene... sve najbolje i jos mnogo spratica,postica i divnog druzenja ti zelim....
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546
|
|
MIĆO, srećno ti bilo
|
_________________ sudbina ili hir
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Kumo moja najbolja... Svaka cast...Vreme je da se udas... Da sad i ja tebi budem kuma...
|
|
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Iskrene cestitke i od mene,zelim ti sve najbolje i da se jos dugo druzimo na ovom prelepom forumu!!!
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
čestitam ;o))
|
|
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Shano: Ti si carica.. Svega mi! Imash moj naklon carice!! Nema bolje od tebe vrtiguzo moja.. Hvala ti od srca! Sad sam strashno radosna..
Ara: Dusho.. A sta tebi rec vec sto nisam.. Srecice, medu, catkishu, jepoto, ceceru, bubavi.. Hvala ti.. Love u
Sascha: Hvala ti puno od srca Cestitam i ja tebi za tvoj 29-ti
Pinklady: Hvalaaaa ti ljepotice... Nadam se da cemo nastavit fino druzenje i biti happy i zadovoljni josh dugo dugo
Gagi: MiCho Moj.. Ma ja tebe Mico volim, nek pjeva Stoja sta hoche.. Hvala ti..
M.F.P: Kumice moja.. Hvala ti.. Ovaj medo je zakon .. Hahaha.. Luda slika. Evo kad se budem udavala.. Tebe zovem Nezaboravljam ja to tak lako
Dambolina: Hvala ti I ja se nadam da cemo josh dugo se druzit i zezat (i gubit vid) na ovom forumu.. Nadam se da cu te ubrzo stic sto se postova stigne, za koju godinu ..
Sjena: Hvala ti ljepotice.. Joj predivna slika...
Josh jednom HVALA svima...
A sad navalite
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Najiskrenije cestitke Mazo! Nastavi tako
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Čestitam Ove đavolski preslatke ruže samo su za pravu đavolčicu
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Navalio
I shta sada?
Mazo,
chestitam. Da se druzhimo i daljeeeeee
I pazi shta se ne zaboravlja...
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|