:: |
Autor |
Poruka |
ana opacak Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 4 Mesto: ZAGREB
|
|
u našoj školi,svi kažu:"svi su nam učenici isti",i takve stvari....šta mislite,dali je istina to šta profesroi govore,i ako je istina,koliko???
|
|
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
mislim da nije istina sve sto kazu. cesto profesori lazu da bi se oprali pred roditeljima kad pogrjese
|
|
|
|
|
|
lela_scg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 191 Mesto: Kragujevac
|
|
Zavisi od profesora,nije svaki profesor isti.
|
_________________ M A N U E L A |
|
|
|
|
covaburaz Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 19 Mesto: BL
|
|
Ma mogu reci sta hoce kad im niko ne moze nista. A da su uvijek upravu tu nema polemike, jer ipak to su "akademski" gradjani (cast izuzecima).
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Naravno da lazu. Posebno ovi na fakultetima. Sto je najgore, moze im se! Svakodnevno menjaju svoje misljenje i ne zanima ih tudje misljenje. Strasno!
|
|
|
|
|
|
ana opacak Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 4 Mesto: ZAGREB
|
|
baš.....i šta je najgore,ovi u našoj školi govore da dođemo ispravit 1 sa polugodišta i kad dođem...možeš ić....ne daju
|
|
|
|
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
Pa naravno da nije istina
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
dushi333 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Feb 2007 Poruke: 75 Mesto: Tetovo
|
|
pa malo al skroz malooo
|
_________________ vatra je u suncu al zemlja je ta koja gori,oci se zaljube a srce je to koja pati.... |
|
|
|
|
marko_18 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2007 Poruke: 45
|
|
naravno da ne, pa svi znaju da su profesori bezgresni, to su klevete i tuzicemo svakog ko izrekne takve lazi koje uz to nisu cak ni istinite 8)
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
ha ha meni je u srednjoj jedan profesor stalno govorio kako je njemu učenik svetinja i da su mu svi isti a bilo je jasno da je preferirao dvije cure koje su stalno išle na natjecanja
|
|
|
|
|
|
markozutic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 57 Mesto: Pancevo
|
|
Pa naravno da lazu !! SVaki profa ima svoje omiljene ucenike i one koje muci , maltretira , proziva svakog casa..... Ali bas zbog toga ja volim da zajebavam i provociram profesore i MNOGOO ih Mrzim !!
|
_________________ Samo oni sa otvorenim umom primaju mudrost, samo oni sa otvorenim srce primaju ljubav, i samo oni sa dobrim dupetom primaju poruke od mene. ))) |
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Ja mislim da ni oni sami nemaju pojma sta pricaju u tom trenutku, samo koriste neke otrcane fraze.
|
|
|
|
|
|
|