:: |
Autor |
Poruka |
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Za neke je auto sredstvo sa koje mozes ici od A do B. Za druge opet je neka vrsta umetnost.
Sta je auto za tebe?
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
uuu teskog li pitanja...
Pa lepo, za mene auto predstavlja neko zadovoljstvo koje mogu da cuvam, da vozim, da me vozi, perem, jednostavno da vodim brigu o nekom...
Neko ko ce da me hladi u jako toplim-suncanim danima dok ga vozim i sedim u njegovim sedistima sa devojkom pored.... malo je tesko da se opise ali to je to, nikako ne od tacke A do tacke B... to je transportni, a ovo je neka vrsta luksuza.
|
|
|
DJ WelleR ***UvEk U pOkReTu***
|
Godine: 32
Datum registracije: 25 Feb 2007 Poruke: 4184
|
|
Sve je rekao g_bmw_m3 Neznam sta jos da dodam jer delim isto misljenje sa njim.
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Za mene je auto prevozno sredstvo od tacke A do tacke B, nesto udobnije od autobusa, veliki problem kad zelim da se uparkiram, ogranicenje koliko mogu da pijem, odgovornost prema ljudima koje vozim sa sobom, velika obaveza oko odrzavanja, za moje potrebe na duze staze (recimo 10 godina) i skuplja od taxija....eto...iz mog zenskog ugla....
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Ufffffffff sta je za mene auto....Pa mislim da bi mogao da pisem o tome sta je za mene auto do prekosutra,...
Za mene je auto ono sto je Mona Liza za svakog slikara,umetnicka skulptura,kao prelepa zena,...u kome uzivas,dozivljavas uvek nova iskustva,bivas zadovoljen,jos ako odvedes u njemu devojku do avale ,kosutnjaka onda mu nema ravnog,....onda je ato svetinja
znaci auto je kao zena lep,proporcionalan,neodoljiv,ako znas njime da rukujes ima da uzivas kao nikada do tada a ako ne znas njime da rukujes je*o si jeza u ledja...
sta vise da vam kazem mislim da sam dovoljno reko sta je auto za mene...
|
|
|
Gardas88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 147 Mesto: Podgorica
|
|
Za mene je auto bmw(on se voli i postuje)! Ostalo su prevozna sredstva... (šala)...
Automobili "imaju dušu"! Da li im je daju dizajneri, inzinjeri ili neko treći diskutabilno je, ali strast prema njima često nadvlada razum, zato mislim da predstavljaju vaznu granulu u oblasti umjetnosti, nauke i načina življenja...
|
|
|
|
|
|
mkotur1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 94 Mesto: Canada
|
|
za sada mi je stalo do brzine i do velikih konjskih snaga ali to je zato sto imam 19 godina. a posle kad se malo smirim i "odrastem" onda neki luxuzni auto za familiju i da bude bezbedan
|
|
|
|
|
|
Chain Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Nov 2006 Poruke: 40
|
|
Auto je za mene sve. Od prevoznog sredstva, moje sobe (tacnije kreveta), pokazatelj imucnosti .....
|
|
|
|
|
|
Milos NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 242 Mesto: Novi Sad
|
|
Za mene je auto stvarno mnogo... Volim svoje automobile do granice koja prelazi dobar ukus... Sad kad sam prodao zadnji vise sam bio tuzan nego kad me je devojka ostavila
|
|
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Opustanje,uzivandje
Auto mene mnoogo opusta
Uzivam kad sam u njemu!
|
|
|
|
|
|
bokiva39 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Maj 2006 Poruke: 71
|
|
g_bmw_m3 je napisao/la sledeće: | uuu teskog li pitanja...
Pa lepo, za mene auto predstavlja neko zadovoljstvo koje mogu da cuvam, da vozim, da me vozi, perem, jednostavno da vodim brigu o nekom...
Neko ko ce da me hladi u jako toplim-suncanim danima dok ga vozim i sedim u njegovim sedistima sa devojkom pored.... malo je tesko da se opise ali to je to, nikako ne od tacke A do tacke B... to je transportni, a ovo je neka vrsta luksuza. |
Sta reci vise covek je sve lepo rekao jedino sto bih ja voleo da posedujem unikatan automobil za nase prostore kao naprimer Plymounth Baracuda 71' godiste sa Hemi motorom ili Ford shelby gt 500 66'-67'... ali takvo nesto je daleko trenutno...
|
_________________ Samo svemir i ljudska glupost su beskonacni mada za svemir nisam siguran. Albert Ajnstajn |
|
|
|
|
Mil-KG Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Sep 2005 Poruke: 257 Mesto: Aschaffenburg
|
|
Sa 18 kada sam polozio, auto je bio sve za mene, mada ga sada vidim samo kao prevozno sredstvo, i nije mi vazno kada i koji auto vozim.
|
_________________ Mil-KG |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|