:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Cao drustvo,
imam sad jedno veliko pitanje i jednu veoma veliku zelju?! Da vidim da li moze neko da mi pomogne?! Pre 2 godine sam dole na radio cuo jednu pesmu, i od tad je trazim ali nigde ne mogu da nadjem ni naziv pesme niti izvodjaca! Peva je neki muskarac i vise je u stilu rock balade, a refren glasi: "Ti nikada mila saznati neces koliko mene proslost boli, ali ipak recicu samo ovo, jednom se mrzi a vecno voli"?? Da li neko zna tu pesmu??? Please help me!
A imam i dve pesme, ako to neko od vas ima ili moze da nadje?!
1.) Asmira "Magija"
2.) Maratonci 021 "Ko ce zaplakati"
Jel moze to???
Puno Vam hvala unapred.
Pozzzzzz.
|
|
|
|
|
|
sloki75 Upućeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 495 Mesto: Beograd
|
|
imam ja maratonce021,pa ako niko od administratora ne moze da nadje,poslacu!
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Nasla sam ja obe pesme,a onu sto trazis po recima,zaista ne znam
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
pozivam lexa...vecu i miss da pogledaju reci ove balade....ako neko od njih ne zna koja je onda zaista ne znam ko bi znao....
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
E ovako obe pesme su u Muzickim zeljama,ALI pesma od Asmire malo preskace na pocetku,pokusavam da skinem neku koja je ok,ali za sad mi ne polazi za rukom,ako uspem ja cu je postaviti Inace drugi naziv pesme je "neveruj muskim suzama"
|
|
|
|
|
|
E pa ja sam se sva izgubila sad oko ove pesme od Asmire Ovako,pesma koju sam postavila pod imenom "Magija" nije to ta,vec se ta zove "Ne veruj muskim suzama" a skinula sam je pod nazivom "Magija" ,znaci pogresan naziv e sad cu postaviti pesmu "Magija" i ne preskace hehe,e sad ako niste razumeli nista nema veze,uglavnom pesma ce biti u Muzickim zeljama
|
|
|
|
|
|
Sanjice, sve mi je jasno! Znam da si najbolja! Hvala ti puno, sad cu da skinem te pesme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sanjice, Asiz mi ne treba vise! Nasao sam jedno desetak pesama od njega! Ali ipak hvala. A zbog balade, bilo mi je jasno da to niko ne zna Te srece nisam, a bas je super balada! Ali i ja sam je samo jedan put cuo, tako da je valjda stvarno nepoznata pesma! Mozda se ipak neko seti te pesme?! Ovaj Sanjice duuuuuuuuuuso moja mozes li da mi nadjes Kolo "Bela Rada" i "Leskovac"? Bio sam danas na folklorijadi za klince i ta kolca su bas do jaja! Veliko hvala unapred i pozdrav svima.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|