:: |
Autor |
Poruka |
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546
|
|
posto sam se izborio sa svojom bolescu i napokon izasao iz kolica
zelim da se na neki nacin zahvalim svima na forumu
vas i samo vas gagily
by LOCK
|
_________________ sudbina ili hir
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Šta da ti kažem,gagily?Šokiran sam i totalno zbunjen.
Po prvi put u životu nemam pojma kako da reagujem,niti kako da se ponašam.I ne znam šta da kažem,a da ne bude neumesno,patetično i glupavo.Zbunjen sam načisto.
Drž' se,drugar,idemo dalje!
Ne znam,ne znam šta drugo da kažem.Ostadoh bez teksta.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Neopisivo mi je drago kad cujem ovako nesto... Eto sta sve snaga jednog coveka moze da ucini... A ti je Gagily sigurno imas. Velika je stvar to sto si uspeo i, iako se veooooma kratko poznajemo, meni je iz dubine duse drago sto sam makar mali deo tvog uspeha i srece. Divim ti se. Ne daj se, glavu uspravno i samo napred
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Zdravo gagily...vidim da si imao problema sa zdravljem,veoma sam iznenadjena jer nisam bila u toku...sta je daje,glavno da napredujes i ostanes zdrav od sada...Velika pusa gagily i sta god da je,ne daj se nikad jer jedino tako pobedjujes bolest...
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Srićo moja, driži se...najjači si Pusa iz Splita!
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
LA*PERLA Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670
|
|
Vidim da smo se svi našli po malo zbunjeni...pa čak i ja...i ako to i nije u mojoj naravi...
Mmmmm...Nisam znala da na neki način znamo toliko malo jedni o drugima...ustvari da ne znamo ono najbitnije....
Mezimče drago mi je da si sada dobjo....
Jubim te i mazim i daje....
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Veoma mi je zao sto si bio bolestan i vezan za kolica ali posto kazes da si ozdravio,cestitam ti na ozdravljenju,i drago mi je sto smo i mi tome doprineli,jer zdravlje je najvaznije i da ti se neko nadje tu kad si bolestan.Ali necemo vise o bolesti posto si ti nama sada zdrav...I da nadalje budes ziv zdrav i veseo.
Cuvaj se za nadalje,sve najbolje iskreno od srca rizmal...
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
moram priznati da sam i ja ostalo sokirana..i da mi je neizmjerno drago sto si uspjeo ozdraviti...na pomoć mene kao medicinske sestre uvijek možes računati... veliki kiss prijatelju
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Ovo uopste nisam znala i sokirana sam kao i ostali ali ono sto je sada bitno je da si ti nama ozdravio i da se super osecas...
Iskoristi zivot maksimalno i ne daj se mali!
Svaka cast i veliki cmok za tebe.
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
hm...ne znam nista o tebi pa me ovo malo zbunilo u svakom slucaju neopisivo mi je drago zbog tebe.a kako se i ne bi izborio sa svim neko ko ti veseo, lud brbljav, pun energije...superman drz se dalje, budi takav kakav jesi
|
|
|
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane
|
|
Zelim ti mnogo zdravje prijatelju,drzi se..Hej !!!
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
drago mi je zbog tebe gagonja ;o)
želim ti puno zdravlja u životu ;o)
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|