:: |
Autor |
Poruka |
LA*PERLA Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670
|
|
Urtikarija ili koprivnjača jest pojava blijedog ili blijedo-crvenog otoka kože koji u najrazličitijim oblicima i veličinama, pojedinačno ili u skupinama, može izbiti na bilo kojem dijelu kože. Koža izgleda kao da je ošinuta koprivom, ali ne peče niti boli, već prije svega svrbi. Površina kože je intaktna, a otok i crvenilo posljedica su zbivanja ispod same površine. Urtike najčešće dolaze i prolaze vrlo brzo, unutar par minuta, do najduže 12-24 h.
Pojavila se ikad ikome?
Jeste pronašli razlog?
Meni se pojavljuje več mesec dana, uglavnom kada je hladno,kada nisam u stanu, izadjem u grad...Razlog ne znam...
Možda bi ipak još jednom trebala da obidjem lekara...
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Javila mi se davno, kad sam imala 15 godina, bila je toliko jaka da sam se počela gušiti, zadržali me u bolnici 7 dana, infuzije, tablete svaki dan. Više se nije pojavila, hvala Bogu
|
|
|
|
|
|
LA*PERLA Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670
|
|
~brza~ je napisao/la sledeće: | Javila mi se davno, kad sam imala 15 godina, bila je toliko jaka da sam se počela gušiti, zadržali me u bolnici 7 dana, infuzije, tablete svaki dan. Više se nije pojavila, hvala Bogu |
Hvala!
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|