:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
E pa evo ja da ti čestitkam ovaj kat jer je ,kažu, najteži.Ali vidim tebi nije bio sa nama, pogotovo u kafani i uz cugu!
Poželeću ti ništa drugo, nego da tako i ostane! Da se družimo još jako dugo!
|
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
cestitam ti i ja i da se nastavis druziti sa nama
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Hvala,hvala!Bio je ovo naporan put.Dugačke stepenice do I sprata,a lift ne radi.
Želim da se zahvaliim:
mami,
tati,
sestri,
kompletnoj rodbini,
srpskoj kraljevskoj porodici,
Crvenoj Zvezdi(mojoj najvećoj ljubavi),
predsedniku FK Crvena Zvezda(zato što mi je bio omiljeni fudbaler kad sam bio mali) ,
Delijama,
predsedniku i premijeru(doduše u ostavci) ,
svim narodnim poslanicima u novoformiranoj srpskoj skupštini ,
patrijarhu srpskom gospodinu Pavlu i kompletnoj Srpskoj pravoslavnoj crkvi(kojoj kao i svim sveštenim licima želim sve najbolje),
dalje,papi(zbog toga što je bio član Hitlerove omladine,doduše silom prilika),
zatim,Andjeli(zato što mi je prva čestitala),
djavolčetu(zato što mi je druga čestitala),
alexu(zato što mi je super kod njega u kafani ''Domaći''),
kao i svima na forumu,moderatorima i administratorima ovog foruma(koje molim da mi ne cenzurišu ovu poruku) ,
Mariji Kirilenko i Ani Ivanović(zato što su najlepše teniserke(ova prva mi se posebno dopada )),
malom Stojku iz Kuškundaljeva(kome čestitam prvi rodjendan uz pesmu:''Da nam živiš još toliko,sine'',a njegovoj porodici rodbini želim prijatno veče),
kao i svima koji me poznaju.Hvala,hvala.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...
Poslednja prepravka: Johnny-Delija on Čet Mar 08, 2007 12:57 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
e pa evo i ja da ti cestitam za taj prvi katic i samo tako da nastavis.....uzivaj u domacem.de
|
|
|
|
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Hvala,Naden,hvala.
|
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Čestitam ti na pređenoj prvoj tisućici, želim ti da se i dalje družiš s nama i gomilaš te postove, zanimljivi su
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
čestitam i ja, nemoj sad da staješ, idemo dalje
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Čestitam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala,Moytsi,Konjaniku(mom bratu sa Zvezdinog Severa),Vilenjakinji(našoj dobroj vili).
Koristim ovu priliku da se zahvalim i Miloradu,mom dalekom,ali vrlo bliskom rodjaku,koji mi rod preko dede(moj deda i njegova baba su se nekad zabavljali) i ovim putem mu poručujem da ću da mu vratim do kraja godine onih 1000 evra koje ga molim da mi pozajmi jer mi je hitno.
A njegovom kumu Stanimiru(Miloradovom kumu) poručujem da nemam nameru da mu pozajmim 200 evra,jer mi još nije vratio onih 300 evra što sam mu onomad pozajmio da kupi ženi nove cipele.
|
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Iskrene cestitke od mene...zelim ti super pocetak sa nama...
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Cestitke nick1982, keep up with the good work
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546
|
|
svaka cast nick
|
_________________ sudbina ili hir
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|