:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Koliko zapravo vrijemena provodite sa svojim prijateljima, ili uopće sa svojim društvom? Da li nekad zna bit i satima, da jednostavno uživate i ne želite ići nigdje? Koliko vrijemena imate za njih?
I kako izgleda vaše vrijeme sa njima, što radite?
Da li se nekad dugo smejete ili nekad i raspravljate i kad se uopće s njima raspravljate?
|
|
|
|
|
|
moncheri Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Mar 2006 Poruke: 418 Mesto: zgb :)
|
|
imam dosta prijatelja.... sa svakim je drugačije i svaki je poseban na svoj način : )))
kroz tjedan najvise se druzim sa onima iz razreda... dok preko vikenda, praznika... sa onima iz kvarta odnosno iz ulice, curke.. ; )
Smijemo se, zezamo, nikad nije dosadno... da je.. nebi se druzili : P
|
_________________ POTPIS. |
|
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
imam jednu najbolju prijateljicu i snjom se vidjam svaki dan a s ovim ostalima koliko se stigne
|
|
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
Moji su prijatelji uglavnom u komšiluku, tako da dosta vremena provodimo zajedno. retko kad se svadjamo. kad se javi neki problem, sednemo i razgovaramo o tome i rešimo ga. mislim da je to najbolji način da očuvate prijateljstvo kada postoji neki problem.
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Manje-vise svaki dan, tj bar par puta nedeljno. Naravno sa onima koji su mi bliski i "blizi". Mislim pritom na fizicku blizinu. Ali se bar potrudim da se sa njim bar cujem.
Volim da ispijam kafe sa drugaricama, naravno da se smejemo satima, kad se skupimo da pocnemo da lupetamo,ponekad posle tako iscrpnih "noci" uslede razgovori,oni najiskrenihi koji se obicno izgovaraju u nekim sitnim satima.. uz casu vina ili vec nekog tamo drugog pica..itd..
U svakom slucaju-uzivam sa njima i uz njih!
|
|
|
|
|
|
nina81 Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 1051 Mesto: tamo gde je on!!!!
|
|
Cujemo se skoro svaki dan ali sada se manje viđamo ....jer su vec neki ozenjeni pa se malo uozbiljili....neki se nanovo zaljubili ....ali cujemo se svaki dan....vikendi su nasi za provode....a za mog prijatelja najboljeg sam svaki dan tu....i cujemo se i vidimo...sa svima se super razumem i mislim, da je lepo kada imas iskrene prijatelje .....
|
_________________ Ko si zapravo ti?Sudbina ili ljepi hir,san koji se odsanja ili sjena sto proganja?Ko si ti?Dali si ti nesto sto boli ili neko ko iskreno zna da voli..........................!sudbina ili hir |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Skoro svakog dana.Moje društvo je uglavnom sa fakulteta tako da smo ''silom prilika''( ) u stalnom kontaktu.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Ma stalno sam s njima...Ako sa svojima iz škole, onda se vidim sa ovim svojim babama iz ulice...hehehe...ma luđakinje su sve po redu ali uglavnom, nekad mi toliko dignu živac da mi dođe da ih sve zaključam u jednu prostoriju i nek me puste na miru par dana...
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
sa najboljom drugaricom se vidjam kada god smo u prilici od posla i obaveza, nekada znamo i satima da sedimo secajuci se nekih proslih vremena izlazaka ludovanja i da se smejemo do suza........nekada resavamo nastale probleme, nekada su tema svakodnevene nezaobilazne stvari ......
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
E,pa i ja sam bukvalno stalno sa njima,sem kad sam na poslu ( a i tamo sa jednom frendicom radim pomalo) i kad sam ovdje na domaćem. Mada je sinoć došao frend kod mene doma, gledao tekmu a ja bila ovdje .
Sa njih par sam kao sa braćom i sestrom, znamo po cijeli dan visiti u kvartu, zezati se, provoditi se navečer naravno, do jutra ostajati negdje. Uvijek je netko tu da zbija šale, da skupimo novaca da se napijemo i imamo čime vratit doma .
Ako imamo neke probleme, pomažemo si. Naravno, nas petoro-šestero je najbliže jedno drugom, za njih sam tu uvijek, apsolutno uvijek što god im zatreba,a ostatak ekipe je tu da se zezamo.
Vrlo se rijetko raspravljamo, obično kad su u pitanju neki problemi koji se dješavaju, ali uvijek to radimo za naše dobro.
Otkad sam ih upoznala, ne znam kaj bih bez njih radila.
Ne bi ih mjenjala ni za što na svijetu
|
|
|
|
|
|
Maja_marijana Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 256
|
|
Ja sa drugaricama izlazim jednom nedeljno a vidjamo se i radnim danima ali to svesve zavisi od obaveza .Al cujemo se redovno
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | Koliko zapravo vrijemena provodite sa svojim prijateljima, ili uopće sa svojim društvom? Da li nekad zna bit i satima, da jednostavno uživate i ne želite ići nigdje? Koliko vrijemena imate za njih?
I kako izgleda vaše vrijeme sa njima, što radite?
Da li se nekad dugo smejete ili nekad i raspravljate i kad se uopće s njima raspravljate? | 1.Mislim da dosta vremena s obzirom na obaveze provodim s prijateljima i mojim drustvom.
2.Ponekad cak zna biti i danima da ne pozelim da idem negde vec da uzivam s mojom ljubavi ili u kuci uz film ili slicno....
3.Koliko imam vremena za drusstvo,hm pa mislim dovoljno jer uvek se dogovaram s njima tako da odredimo otprilike kad cemo se videti i da to traje taman toliko da mozemo da obavljamo svoje ostale obaveze a usput da se ispricamo iz-zezamo i slicno...
4.KAko izgleda vreme s drustvom i sto radimo pa sada to zavisi od toga s kim se vidjam...S jednim drugom sam uglavnom uz komp razmenjujemo stvari(filmove muziku,...) a za to vreme pricamo dok s drugim drugom idem na fax pa eto smaramo se zajedno na predavanju,a opt ima i drustva skojim visim negde,...sve zavisi skim se vidjam i sta smo se dogovorili....
5.Uglavnomm pricamo i smejemo se jer zasto bi se raspravljali ako se dugo nismo videli,a onaj koji hoce da se raspravlja odma prekinem to vidjanje jer nije mi namera da se s nekim raspravljam ako se dugo nismo videli (a i raspravki mi je preko glave jer imam par ljudi oko mene koji samo traze da se raspravljaju-i bogami polako ih udaljavam od mene...)..
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|