:: |
Autor |
Poruka |
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Da li je netko cuo za pjevaca Njegoslava Dragica? Trazim jednu njegovu pjesmu "na starome mostu stojim" ali ne mogu njega nigdje naci
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
E pa stvarno mi je zao ali ne mogu nigdje da ti nadjem tu pjesmu pa cak nista ni o samom pjevacu.....
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
black_panthera je napisao/la sledeće: | Da li je netko cuo za pjevaca Njegoslava Dragica? Trazim jednu njegovu pjesmu "na starome mostu stojim" |
Kako da nismo culi za Njegoslava ...pesma je sa albuma 1987 i upravo putuje ka tebi ...uzivaj
|
|
|
|
|
|
e puno ti hvala dobio si mail od mene ako nesto trebas javi rekoh i ako imas od njegoslava jos nesto posalji jel nema na netu ne mogu nigdje naci nista ima jedna sjecam se nesto da ide "ako me volis ako me zelis...." dalje ne znam davno je bilo kada sam to slusala.
imala kasetu i negdje se izgubila cak ni imena pjevaca se nisam sjecala neki dan saznam idalje znas...
nema problema ni ja nigdje nista ne nalzim o njemu ali eto ima netko hval bogu tko ima Very Happy
[Edit by Naden: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Naime, dragi prijatelji. nekoliko puta na zivoj glazbi cula sam stvar od duska kulisa "Ej Kafano" i pozelila nju skinuti s neta. no kako to vec ide, nisam nigdje pronasla...
Pjesma (refren) ide ovako:
Hej kafano, otvori mi vrata,
polomit cu pocastit cu
trista cuda napravit cu
da je zaboravim!
Puno hvala svakome tko mi pomogne
moj mail: manager13.mario@yahoo.com
[EDIT by Naden] Nema potrebe da otvaras jos jednu temu kad imas ovu, dakle u ovoj temi pises sve sto trazis....
|
|
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Pjesma od Duska Kulisa - Hej kafano upravo poslata na mail!
Uzivaj!
|
|
|
|
|
|
hvala ti puno na pjesmi.
ima li mozda netko ove pjesme
Neda Ukraden : Alcak
Rezonansa : Jedno vece u hotelu
Dusko Kostic - Sta li nocas rade moje ljubavi stare
Kuda cu bez tebe cesto pitam sebe
Dragana Mirkovic - Dodji i reci da me volis
moj mail manager13.mario@yahoo.com
|
Poslednja prepravka: black_panthera datum Čet Apr 12, 2007 3:52 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
MaLoVeCa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 26 Sep 2006 Poruke: 60 Mesto: Malmö
|
|
Draganu ti saljem na mail
)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e hvala ti puno ako netko ima ostale please neka mi posalje
i jos nesto ako netko ima pjesmu od Danijela Popvica Bio sam naivan molim Vas da mi posalje.
mail: manager13.mario@yahoo.com
|
Poslednja prepravka: black_panthera datum Sre Mar 21, 2007 10:09 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
|
black_panthera je napisao/la sledeće: | e hvala ti puno ako netko ima ostale please neka mi posalje
i jos nesto ako netko ima pjesmu od Danijela Popvica Bio sam naivan molim Vas da mi posalje.
mail: manager13.mario@yahoo.com |
jel nitko nema nijednu pjesmu najbitnija mi je ova od Danijela Popovica - Bio sam naivan
|
Poslednja prepravka: black_panthera datum Sre Mar 21, 2007 10:09 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|