:: |
Autor |
Poruka |
majica81 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Jan 2007 Poruke: 15 Mesto: BGD
|
|
Moj otac je pre nekoliko meseci doziveo mozdani udar, ostecena mu je cela desna hemisfera mozga. Nije ostao fizicki invalid, sve funkcije je povratio uz veliki trud i pomoc moje majke, sestara i mene. Medjutim, posle nekog vremena smo shvatili da mu je sve otislo na psihu. Svestan je, krece se, ali problem psihicke prirode nam predstavlja veliki problem. Zaboravlja, nekada se ponasa kao desetogodisnje dete, misli da je zdrav, ali u stvari ga ne smemo ispustiti iz vida ni sekund, jer ne znamo sta mu moze pasti na pamet. Tako da krijem kljuceve od auta, zakljucavamo vrata cak i preko dana... Dok je bio na rehabilitaciji doktori su nam rekli da bi bilo odlicno ukoliko bismo mogli da nabavimo Gammalon-to je japanski lek koji proizvodi firma Daiichi, ako sam dobro razumela. Preporucena doza mu je 1000 komada, od koliko se i sastoji pakovanje leka. Pokusala sam da ga pronadjem na internetu, ali slaba vajda. Jedino sto znam je da se sada moze pronaci i u Rusiji, Svajcarskoj, Nemackoj. Ako iko iz tih zemalja procita ovu temu, a pritom je u mogucnosti da proveri, da li ga ima i gde, molim vas da mi javite. Interesuje me samo gde ga mogu nabaviti i koliko kosta. I ako taj ko ga pronadje bude u mogucnosti da mi posalje lek DHL-om, bila bih vrlo zahvalna. Naravno sve bih platila, potrebna mi je samo pomoc u pronalazenju.
Hvala unapred svima,
Maja, Bgd
|
|
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Evo i ja sad trazih svud po netu, ne nadjoh nista sto bi moglo da ti pomogne. Al mogu da ti obecam, da cu da odem sutra u apoteku i da se raspitam dal moze da se nabavi, kupi i koliko kosta.
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
|
|
|
Hvala puno Slejdz. Ako ti nije problem, molim te!!!
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
@Maja: molim te pitaj lekare koji je sastojak tok leka. Ja sam pitala na faxu ali ga niko nije znao. Pitaj neka ti tacno napisu, najbolje bi bilo ako ti napisu latinski naziv sastojka. Pa mi napisi ovde ili PP. U takvim slucajevima svi pomazemo rado!
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok. Cim budem saznala-ispisacu sastojke..Mozda vec sutra, ako uspem da dobijem doktorku. PozZ
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Napisi pa cu ja pitati moje Profesore... Oni sigurno znaju! Oticicu kod mog Prof sa Neurologije! Nacice se!
|
|
|
|
|
amar2001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Jul 2009 Poruke: 1 Mesto: SArajevo
|
|
Gammalon tablete se mogu naci u krapinskim toplicama u apoteci.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|