:: |
Autor |
Poruka |
z-sveti-jovo-88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 231 Mesto: forced emigration
|
|
MAKEDONAC Darko Pančev, kojeg su mnogi svojevremeno smatrali ponajboljim napadačem svijeta, tvrdi da je Hrvatska napravila najviše od svih reprezentacija bivše države, a sve zaslugom predsjednika HNS-a Vlatka Markovića.
Pančev pomno prati HNL i događanja u hrvatskom nogometu i smatra da se, unatoč trenutnom kiksu Dinama, sve u ligi vrti oko Dinama i Hajduka. Sve lige s prostora bivše Jugoslavije daleko su od nekadašnje zajedničke lige, tvrdi Makedonac.
"Sada su u svim ligama klubovi koji su nekad bili "treća liga". Osim toga, sada se zbog preživljavanja prodaju mladi igrači koji odlaze u inozemstvo. Nekada to nije bio slučaj, jer nismo mogli van zbog rigoroznih domaćih propisa." - izjavio je Pančev za Jutarnji list.
Hrvatska reprezentacija svoj uspjeh može zahvaliti dobrom vodstvu na čelu sa bivšim igračem Vlatkom Markovićem, tvrdi Pančev, a bronca na SP-u u Francuskoj i Zvezdin naslov prvaka Europe 1991. godine za Pančeva su najveći uspjesi nogometa na ovim prostorima.
"Hrvatska 98. nije imala slabu točku i mogla je biti prvak svijeta." - dodao je.
Na kraju se osvrnuo i na Titov pehar kojeg Hajduk navodno skriva kako bi ga zadržao u trajnom vlasništvu. Kako je Hajduk taj pehar osvojio najviše puta, smatra da je u redu da ga i zadrže.
Sta vi mislite koja je najjaca/uspesnija reprezentacija??
|
Poslednja prepravka: z-sveti-jovo-88 on Pet Apr 08, 2005 12:43 am; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
stimi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off
|
|
jesu hrvati najvise pokazali od raspada ali pitacu vas gdje su oni za par godina.to je po meni bio blitz uspjeh i to je sve.isto tako je bilo i sa slovencima koji su sada nigdje i nista.SCG dolazi polako i nadam se da mogu da naprave vise od ostalih "bivsih". 8)
|
|
|
|
|
|
brynh Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2005 Poruke: 142 Mesto: Pozega & Zagreb
|
|
Nije istina da je hrvatska reprezentacija napravila blitz uspjeh (za Sloveniju se slazem da je tako nekako i bilo), slazem se sa bivsim nogometasem, Hrvatska jest najjaca reprezentacija iz ex yu ne samo zbog uspjeha u Francuskoj, ima tu ipak malo vise uspjeha i dobrog rada. Naravno da se tu sada ne gledaju domace lige koje su stvarno lose(mislim da su prije bile jos i bolje). Ove kvalifikacije bi mogle pokazati koja e reprezentacija najznacajnija i najjaca na ovim prostorima!
Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
pici Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2003 Poruke: 13
|
|
Darko je potpuno u pravu.....Cinjenice sve govore, ali to je bio odraz one sjajne generacije iz bivse Juge
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
slazem se da je najjaca...
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
miroske82 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 08 Dec 2004 Poruke: 9 Mesto: Beograd
|
|
Sto jest jest, trenutno! mada nasa napreduje!
|
|
|
|
|
|
Svicer Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
ja mislim ipak da su nasi srbi najjaci. ali to samo ako su motivirani. ako se njima neigra moze i neki slabi tim da nas pobedi. ali ako se njima igra tesko onima koji se igraju snama.
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Samo malo bicemo opet medu TOP 10 kao nekada (Plavi,Plavi)
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
mijatovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Feb 2004 Poruke: 12
|
|
Mozda Pancev ima pravo, ali polako napreduje SCG, i ponovo bicemo medju najboljima! Napred Plavi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hrvatska je i na papiru jaca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a jos mislim da imaju mozda najjacu obranu,
simunic,kovac,tudor,srna>> a tu su jos tomas(najbolji igrac biran ove godine u turskoj, simic, zivkovic itd)
|
|
|
|
|
|
YKinGU Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 10
|
|
kovac?pa taj covek veze nema sa fudbalom, neka ide malo kod krstajica, vidica, gavrancica i dragutinovica na casove
nase vreme tek dolazi...........trenutno smo mnogo jaci od hrvata
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|