:: |
Autor |
Poruka |
Tony_montana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 13 Sep 2004 Poruke: 35 Mesto: De
|
|
Dobro Vece !
Bas sam razocaran sa vase starne to nisam ocekivo da vi dozvoljavate da me neko tu zajebava molio sam vas za jednu pesmu a od vas nista ni odgovor ni pesmu nego vam pise neki mali pisa bez admistratvnog prava za odgovore i bilo sta da ne upoladujete pesmu i vi se primate KO FOKE i to tako radite bez odgovora i bez muzicke zelje. 8) :fist: 0X
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Toni, mislim da admins sigurno nista o tome i ne znaju, jer nebi to dozvolili. O kojoj pesmi se radi? Sta si trazio?
Pozdrav.
|
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
c,c,c,c nemoj se ljutis....nije smak sveta...jel ih placas za to?
aj smireno i reci sta treba...
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
Tony_montana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 13 Sep 2004 Poruke: 35 Mesto: De
|
|
stamenid je napisao/la sledeće: | c,c,c,c nemoj se ljutis....nije smak sveta...jel ih placas za to?
aj smireno i reci sta treba... |
Kako to mislis Dal ih Placam nesto......?????? Sta treba to sad da znaci????
|
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
pa nemoj da besnis za tako nesto.ne palcas nikog pa da su duzni da ti odmah ispune zelju.
To je sve njihova dobra volja.A oces li ti reci pesmicu ili ces samo da kenjas?
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Tony_montana je napisao/la sledeće: | Dobro Vece !
Bas sam razocaran sa vase starne to nisam ocekivo da vi dozvoljavate da me neko tu zajebava molio sam vas za jednu pesmu a od vas nista ni odgovor ni pesmu nego vam pise neki mali pisa bez admistratvnog prava za odgovore i bilo sta da ne upoladujete pesmu i vi se primate KO FOKE i to tako radite bez odgovora i bez muzicke zelje. 8) :fist: 0X |
Citaj sad 'vamo... Ajde da se ti i ja zamenimo,ti budi admin i ti ispunjavaj muzicke zelje,a ja i ostali cemo da trazimo i trazimo da nam nadjes nove pesme,pa da vidis kako je to lepo kad imas 1000 obaveza a pored toga i Muzicke zelje koje ljudi traze,pa cu ja tebi da napisem post kao ti sad nama,pa da vidimo kako ces ti da se osecas!? Totalno ne zahvalno sa tvoje strane!!! Svaku zelju do sada smo ti ispunili,sad dizes galamu zbog jedne pesme?! Razumi da mi nismo masine,imamo i mi pravo na privatan zivot,a ovo nije nas posao vec HOBI,ja ne zivim od toga sto ispunjavam muzicke zelje,a ni niko drugi!
Hvala lepo na razumevanju!!!
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Posto doticni ovo moze da procita i kao gost,a i ostali da znate... :
E ovako gospodine Tony,ja sam te banovala sa ovog sajta a ti sebi nadji druge "FOKE" koje ce da ti ispunjavaju muzicke zelje!!!
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Citat: |
pa da vidis kako je to lepo kad imas 1000 obaveza a pored toga i Muzicke zelje
|
Zbog cega se pravdas Sanjice?
Mi ovde pokusavamo koliko mozemo, al izgleda su pojedinci shvatili to kao da je to nama obaveza da mi MORAMO da ispunjavamo zelje.
Uvek se nadje neki bezobrazni pojedinac, ali sta ces, na svu srecu ima i onih koji znaju da postuju.
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
Madmax86 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Okt 2004 Poruke: 339 Mesto: Belgrade
|
|
Alo bre Tony one zajebavaj ljude!
|
_________________ Pobesneo Max |
|
|
|
|
Madmax86 Upućeni član
|
Datum registracije: 21 Okt 2004 Poruke: 339 Mesto: Belgrade
|
|
Alo bre ne zezajte ove ljude oni su od suvog zlata!!!!!!
|
_________________ Pobesneo Max |
|
|
|
|
honolulu Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Okt 2004 Poruke: 63
|
|
SRAMOTA !!!!!!!
(tony brate zakopaj se u zemlju)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa vise nece,bar ne pod starim nickom... Sve ima svoje granice...
|
|
|
|