www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

KRITIKA ZA ADMINE
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~
::  
Autor Poruka
Tony_montana
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 13 Sep 2004
Mesto: De

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 03, 2005 12:41 am    Naslov poruke: KRITIKA ZA ADMINE Na vrh strane Na dno strane

Dobro Vece !

Bas sam razocaran sa vase starne to nisam ocekivo da vi dozvoljavate da me neko tu zajebava molio sam vas za jednu pesmu a od vas nista ni odgovor ni pesmu nego vam pise neki mali pisa bez admistratvnog prava za odgovore i bilo sta da ne upoladujete pesmu i vi se primate KO FOKE i to tako radite bez odgovora i bez muzicke zelje. Evil or Very Mad Mad Shocked 8) :fist: 0X

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 03, 2005 1:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Toni, mislim da admins sigurno nista o tome i ne znaju, jer nebi to dozvolili. O kojoj pesmi se radi? Sta si trazio?

Pozdrav.

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 03, 2005 3:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

c,c,c,c nemoj se ljutis....nije smak sveta...jel ih placas za to?

aj smireno i reci sta treba...

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

Tony_montana
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 13 Sep 2004
Mesto: De

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 03, 2005 3:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stamenid je napisao/la sledeće:
c,c,c,c nemoj se ljutis....nije smak sveta...jel ih placas za to?

aj smireno i reci sta treba...

Kako to mislis Dal ih Placam nesto......?????? Sta treba to sad da znaci????

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 03, 2005 4:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nemoj da besnis za tako nesto.ne palcas nikog pa da su duzni da ti odmah ispune zelju.
To je sve njihova dobra volja.A oces li ti reci pesmicu ili ces samo da kenjas?

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 03, 2005 8:47 am    Naslov poruke: Re: KRITIKA ZA ADMINE Na vrh strane Na dno strane

Tony_montana je napisao/la sledeće:
Dobro Vece !

Bas sam razocaran sa vase starne to nisam ocekivo da vi dozvoljavate da me neko tu zajebava molio sam vas za jednu pesmu a od vas nista ni odgovor ni pesmu nego vam pise neki mali pisa bez admistratvnog prava za odgovore i bilo sta da ne upoladujete pesmu i vi se primate KO FOKE i to tako radite bez odgovora i bez muzicke zelje. Evil or Very Mad Mad Shocked 8) :fist: 0X

Citaj sad 'vamo... Ajde da se ti i ja zamenimo,ti budi admin i ti ispunjavaj muzicke zelje,a ja i ostali cemo da trazimo i trazimo da nam nadjes nove pesme,pa da vidis kako je to lepo kad imas 1000 obaveza a pored toga i Muzicke zelje koje ljudi traze,pa cu ja tebi da napisem post kao ti sad nama,pa da vidimo kako ces ti da se osecas!? Totalno ne zahvalno sa tvoje strane!!! Svaku zelju do sada smo ti ispunili,sad dizes galamu zbog jedne pesme?! Razumi da mi nismo masine,imamo i mi pravo na privatan zivot,a ovo nije nas posao vec HOBI,ja ne zivim od toga sto ispunjavam muzicke zelje,a ni niko drugi!

Hvala lepo na razumevanju!!!

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 03, 2005 10:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posto doticni ovo moze da procita i kao gost,a i ostali da znate... :
E ovako gospodine Tony,ja sam te banovala sa ovog sajta a ti sebi nadji druge "FOKE" koje ce da ti ispunjavaju muzicke zelje!!!

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 56

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 03, 2005 10:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:

pa da vidis kako je to lepo kad imas 1000 obaveza a pored toga i Muzicke zelje

Zbog cega se pravdas Sanjice?
Mi ovde pokusavamo koliko mozemo, al izgleda su pojedinci shvatili to kao da je to nama obaveza da mi MORAMO da ispunjavamo zelje.
Uvek se nadje neki bezobrazni pojedinac, ali sta ces, na svu srecu ima i onih koji znaju da postuju.

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

Madmax86
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 21 Okt 2004
Mesto: Belgrade

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 03, 2005 1:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alo bre Tony one zajebavaj ljude!

Madmax86
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 21 Okt 2004
Mesto: Belgrade

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 03, 2005 1:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alo bre ne zezajte ove ljude oni su od suvog zlata!!!!!!

honolulu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Okt 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 03, 2005 3:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

SRAMOTA !!!!!!!
(tony brate zakopaj se u zemlju)

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 03, 2005 3:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa vise nece,bar ne pod starim nickom... Sve ima svoje granice...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~ -> KRITIKA ZA ADMINE Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon