:: |
sta treba uraditi... |
ulagati vise u film.. |
|
100% |
[ 3 ] |
gledati strane filmove |
|
0% |
[ 0 ] |
pozoriste kao jedini lek? |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 3 |
|
Autor |
Poruka |
GoX[SM] Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Nov 2004 Poruke: 189 Mesto: Sirmium
|
|
ovo je sramota ljudi..
u svakom bioskopu kladionica
nema nasih filmova..
osim ako su kic i sund..
to se mora promeniti..
|
_________________ koliko noci i dana i josh gostovanja... |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Ne slažem se - da si isto to rekao pre neku godinu, stajalo bi, ali danas ne stoji. Upravo su Klopka i Hamlet doživeli svoju premijeru u Beogradu, u okviru FEST-a 2007, a na toj manifestaciji će, po prvi put, biti prikazani i Film Noir, Dva, Kako postati heroj, Zabranjeni bez zabrane, itd... A gde su tu sveža DVD izdanja, filmovi tek skinuti sa bioskopskog platna, Mi nismo andjeli 3: Rock'n'roll uzvraća udarac, Sedam i po, Guča? Sad, ne mogu da garantujem za svako pomenuto ostvarenje, ali dva filma iz te grupe koja sam zapravo pogledala za moj su račun daleko od šunda!
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Manhattan je napisao/la sledeće: | Ne slažem se - da si isto to rekao pre neku godinu, stajalo bi, ali danas ne stoji. Upravo su Klopka i Hamlet doživeli svoju premijeru u Beogradu, u okviru FEST-a 2007, a na toj manifestaciji će, po prvi put, biti prikazani i Film Noir, Dva, Kako postati heroj, Zabranjeni bez zabrane, itd... A gde su tu sveža DVD izdanja, filmovi tek skinuti sa bioskopskog platna, Mi nismo andjeli 3: Rock'n'roll uzvraća udarac, Sedam i po, Guča? Sad, ne mogu da garantujem za svako pomenuto ostvarenje, ali dva filma iz te grupe koja sam zapravo pogledala za moj su račun daleko od šunda! |
Slazem se sa prethodnim postom, ali bi trebalo vise ulagati u film i realizaciju dobrih scenarija. Carlston za Ognjenku jos uvek nije zavrsen zbog nedostatka novca.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|