:: |
Autor |
Poruka |
MilanJovanovic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 11 Nov 2007 Poruke: 21 Mesto: Zell am See, Austrija i Kuršumlija, Srbija - SFRJ
|
|
Kako vam se dopada Suzana kao pevačica?
Meni se veoma dopada kao i pevačica i kao voditeljka.
Ima super pesme napr.: Oluja, Zažmuriću, Jedna od milijon, Suze kamene, Istok i zapad, Usne ti mirišu na greh, Žuta minuta i Leptirica.
|
|
|
|
|
|
malena_011 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 20
|
|
Super je ona, svidjaju mi se njene pjesme
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ako peva kao sto vodi loto onda
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
Mnogo ružno peva, što li se uhvati za mikrofon Ne zna žena šta će od dosade
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
ne, ozbiljno, jel sam ja nesto propustila?
KAD je ona uopste pevala? i GDE?
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | ne, ozbiljno, jel sam ja nesto propustila?
KAD je ona uopste pevala? i GDE? |
Ja znam, samo, za jedan "album" koji je izdala pre par godina za Grand... i to je to... Možda ima još neki, ali ja ne znam za to... i moram priznati da mi je drago zbog toga... Ne svidja mi se kako peva, ne svidjaju mi se pesme i eto...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
Lane86 je napisao/la sledeće: | dameski je napisao/la sledeće: | ne, ozbiljno, jel sam ja nesto propustila?
KAD je ona uopste pevala? i GDE? |
Ja znam, samo, za jedan "album" koji je izdala pre par godina za Grand... i to je to... Možda ima još neki, ali ja ne znam za to... i moram priznati da mi je drago zbog toga... Ne svidja mi se kako peva, ne svidjaju mi se pesme i eto... |
a ko li te je naterao da slusas?
sto se mene tice, moze odmah da ide u penziju
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | a ko li te je naterao da slusas? |
Nažalost... takvo mi je zanimanje, da moram da slušam i što ne želim, pa sam primetila, u poslednje vreme, da sam "odjednom" ogluvela za "neke stvari"... A, ja se pitala što...
dameski je napisao/la sledeće: | sto se mene tice, moze odmah da ide u penziju |
I što se mene tiče može... i kao pevačica... i kao voditelj... Ali, za svoje godine, dobro izgleda... to moram priznati...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Super je, odlič...
Pardon, pardon, izvinjavam se, ne znam šta mi bi. Sorry, ovo se vise nece ponoviti.
Kakva crna pevacica ona? Leži joj mikrofon kao Moše Dajanu povez preko oka.
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Ona piva
Zar ona nije snimila onaj po..rno uradak
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Zemovka Miss Domaći.de 2008
|
Godine: 36
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194
|
|
kao voditeljka je ok, sto se tice pevanja cula sam samo neku pesmu ogledalce...
|
_________________ ...dozvola za ljubav... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|