:: |
Autor |
Poruka |
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Zelim svima da se zahvalim na druzenju na ovom sajtu i provedenom vremenu koje sam provela sa vama.Dragomije sto sam bila clan ovog foruma stekla sam mnogo drugova i drugarica koje mnogo volim i obozavam jer su se pokazali da su pravi i iskreni prijatelji.
Moj razlog zasto pisem sve ovo to je jer odlazim sa ovog sajta jednostavno nemogu da padnem na niske grane da se ja svadjam sa nekim i prepirem i spustam na neciji nivo jednostavno mije dosta svega ni kriva ni duzna uvek me upetljavaju tamo gde netreba niti zelim niti imam vise snage da se prepirem sa nekim imam svoj ponos i dostojanstvo.Onaj kome poznaje i koje imalo bio samnom u kontaktu zna kakva sam osoba i kakav sam drug i prijatelj . Moja odluka je takva i nezelim je vise menjati.
Ako sam ikada ikoga uvredila ili povredila nije zlo namerno bilo
Pozdrav svima Gaga021
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Gago najdraza, znas i sama koliko ces nam nedostajati...znam za razloge tvog odlaska i duboko zalim zbog njih, ali postujem tvoju odluku...zelim ti svu srecu ovoga sveta jer je i vise nego zasluzujes...budi mi pozdravljena...grli te i ljubi tvoja Natasa
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Takodje se pridruzujem pozdravima za Gagu koja je i dan danas iako je proslo dosta vremena otkako smo se upoznali ostala drug ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Ne znan zasto odlazis, ali žao mi je..
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
ni ja ne znam zbog cega odlazis,ali iako se nismo druzile i poznavale bilo bi mi zao jer sam po tvojim postovima videla da si super devojka i iskrena sto je najvaznije,i ne bi te cenili da to nije istina
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Ne znam te, ne znaš me... Žao mi je što odlaziš iz osnovnog razloga što si dobra sa Mau Ce Tung - mojom Net mamom.
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ovo je stvarno katastrofalo, pa zapital se itko zasto neki ok ljudi odlaze, to se samo pitam sta je ovo vise postalo, nego mahalacko drustvo ogovaracko i zabadanje noz u ledja, fakat zao mi je gage sto odlazi e sad da takva cura nekome smeta ne mogu da budem pametna
|
|
|
|
|
|
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546
|
|
nemoj
|
_________________ sudbina ili hir
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Hvala Vama puno zahvaljem od sveg srca
Podsetila bih nesto Nastu i moju seku Ivankumazu nadam se da cemi to uraditi sto su mi obecale danas
Pozdrav svima i cmoka od mene
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Neznam seko da li ces proitati ovo a i nebitno je...
Srce a i dusa me boli sto si otisla sto te vise nece biti sa nama.
Ovde sam te upoznala tvoj prvi pp i dalje cuvam a to je bilo vise od godinu dana...
Uvek si bila uz mene i pomagala koliko si mogla oko svega, kada sam bila srecna i tuzna uvek si bila tu... Ja nisma mogla da ti pomognem, dok ti pisem ove reci suze lijem.
Znam da si tu i da se cujemo svaki dan ali ovaj je forum deo tebe a i deo mene.
I jednostavno me boli to sto vise nikada necu dobiti ni jedan pp od tebe gde ces me pitati kako sam ili nasmejati nekim postom, neces mi vise slati poljupce...
Nece te vise biti, ako tebe nema nema ni mene...
Hvala ti za tvoje 12415 poruke sto si ovde napisala, svaka je jedinstvena i puna ljubavi...
Vec mi nedostajes seko moja i uvek cu te voleti jer ni jedna majka nece vise roditi andjela kao sto si ti...Ja vise nemam snage bilo sta da dodam.... samlo reci "Volim te..."
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Gago, srecno...
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|