www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Šefovsko slavlje
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 56

Datum registracije: 06 Nov 2003
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 30, 2005 12:02 am    Naslov poruke: Šefovsko slavlje Na vrh strane Na dno strane

Danas nam je divan dan
divan dan, divan dan
našem šefu rođendan
rođendan, rođendan
Živeo, živeo
i srećan nam bio
živeo, živeo
i srećan nam bio

Poslednja prepravka: vecadok datum Ned Jan 30, 2005 12:09 am; ukupno izmenjena 1 put

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 30, 2005 12:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan Ti Rodjendan Prijatelju !!!
Kada smo dosli na ovaj sajt ..nismo ni slutili da se iza nicka Car Dusan Silni krije tako posebna osoba ...Ali sam dokaz gostoprimstva i ljubaznosti koju si nam pruzio je bilo dovoljno da svima bude jasno kakav si laf od coveka !!!
Od nas kao prvo zahvalnica na svemu sto si do sada uradio za nas !
Ponosimo se sto si nam prijatelj ...Ne menjaj se..jer bas takav kakav si najboji si !!!
Zelimo ti da malo bolje pogadjas na sportskoj kladionici i da bolje razlikujes Pande i macke ...Zelimo ti sto manje nerviranja i sto vise osmeha !
Sto vise polozenih ispita ..
Od sveg srca zelimo ti puno zdravlja (neka sve puca hihihi) ...Ljubavi,srece i para !!!
Zelimo ti ostvarenje svih zelja i sve najlepse sto se pozeleti moze jednoj tako posebnoj osobi !!!

Pandice , Neka ti je Srecan Rodjendan !!!!

Od srca sve najlepse zele ti

Djole & Tresnjica

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Nov 2003
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 30, 2005 12:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A od šefice kuhinje
stiže i......

Darka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 43

Datum registracije: 23 Jul 2004
Mesto: tude-vude,kojekude

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 30, 2005 12:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

O Vase Visocanstvo..pa srecan Vam rodjenadan(da se sad ne mlatimo sa brojkama..hihihihihih,a i persiranjem) i sve,sve najbolje od srca ti zelim ja..budi nam uvek takav kakav jesi,najbolji si...ljubim te!!!!!!!!!

p.s. aj ne daj da te moji avatarcici lako zbunjuju...a za machke i mechke ne brini..nauchices vremenom..mlad si ti! Mr. Green

Ne mislim da mislim da ne mislim!!!!!!!

the_cica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 42

Datum registracije: 30 Jul 2004
Mesto: kragujevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 30, 2005 12:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Care zelim ti sve naj naj naj...puno zdravlja i uspeha...i da nam uskoro opet dodjes da se opet pozezamo ko ljudi!!!! Wink Ljubacc

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 30, 2005 1:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E ljudi, neznam sta da kazem.... stvarno se ne secam da sam ikad do sada primio ovako lepe cestitke Smile

Stvarno ste jedinstveni nema sta.....

Puno vam puno hvala svima Smile

Potrudicu se da dodjem sto pre a do tad obecavam da cu da naucim razliku izmedju mechke i machke Very Happy Very Happy Very Happy

Niste bas morali da me podsecate na to Razz

hahahah lOOdi ste Wink

Aj sad svi redom popite jednu samnom, ja castim Wink

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 30, 2005 2:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[glow=red:e99dcfe37b]Duleeeeeeee SRECAN TI RODJENDAN,da si nam ziv i zdrav jos 100 godina,tako veseo i nasmejan,pomalo otkacen hihi (dobro malo vise,al nije sad to tema Razz) zelim ti punoooo srece,radosti,osmeha,para,ljubavi,zdravlja,uspeha u skoli i na poslu...hmmm ne znam jesam zaboravila nesto Smile Od mene jedno veliko hvala za sve i da proslavis sutra u sreci i veselju i ovaj 18-ti rodjendan!!![/glow:e99dcfe37b] Very HappyVery HappyVery Happy

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 30, 2005 2:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ti sanjice, hvala ti ....... jedina koja mi pogodi godine hahahahh Very Happy Very Happy Very Happy

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

Lemi
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Datum registracije: 15 Avg 2004
Mesto: Somewhere in the state of Srem - Vojvodina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 30, 2005 4:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A znaci 18 pa Sefe i ti dosao medju punoletne Smile

Dule zelim ti srecen rodjendan puno puno zdravlja pre svega srece i para ostalo ce samo doci Smile

zelim ti sto stabilniji server(bez problema sa memorijo i hdd) sa sto vise korisnika
da proradi online shop

da ti se sve zelje ostvare

izvini sto ne saljem ni pice ni tortu jos nisam sredio vezu

SRECAN RODJENDAN SEFE

KLIKNI OVDE :firestarter:

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 30, 2005 11:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Happy Birthday
To my dear friend Dule,

May Joy and Happiness
in a new beginning unfold,
May you embrace all,
cherish and hold,
Wishing you the best in all that you do,
On this special day, best wishes,
I wish for you.

Dule divno je imati za prijatelja takvog coveka kao sto si ti.....

Jos jednom od sveg srca sve najbolje za tvoj rodjendan....ZIVEO!!!

Savior
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Okt 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 30, 2005 11:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I od mene sve najbolje u zivotu brate, da ti se sve zelje ispune koje imas i da si mi ziv i zdrav Mr. Green

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 30, 2005 11:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i od mene care kralju legendo ziva leopardu srecan ti rodjedan da nam zivis 150 godina i drago mi je sto sam stekao prijatelja koji treba traziti i srecno ti punolestvo kako se osecas kao punoletan dule? jos jednom sve najbolje za rodjedan

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Šefovsko slavlje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon