:: |
Autor |
Poruka |
Lemi Odomaćeni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Avg 2004 Poruke: 1424 Mesto: Somewhere in the state of Srem - Vojvodina

|
|
Zagrebački voditelj Petar Vlahov, kome je grupa hrvatskih nacionalista pretila da će ga ubiti a na televiziju „Nova TV” baciti bombu ukoliku bude emitovala njegov intervju sa Cecom Ražnatović, ipak nije dobio otkaz, iako je preključe o tome bilo reči. Ali, da bi se iskupio, Vlahov će u sledećoj emisiji napraviti intervju sa Markom Perkovićem Tompsonom, pevačem poznatim po ustaškim pesmama.
I televizija se iskupila. U terminu predviđenom za intervju sa Cecom, pustili su film: „Diplomatska opsada”, o srpskim teroristima!
Petar Vlahov, koga su zbog Cece prozvali „četnik” i „arkanovac” i poručili mu da „bolje da se nije ni vraćao iz Beograda”, juče je saopštio hrvatskoj javnosti da je bio učesnik domovinskog rata zajedno sa svojim ocem i da nije mogao naprasno u 33. godini postati četnik. Tome u prilog ide i činjenica da mu je Tompson, kako smo saznali, blizak prijatelj.
Fudbalski klub „Dinamo” oštro se ogradio od postupka Petra Vlahova da sa Cecom razmeni dresove „Dinama” i „Obilića”. U saopštenju je poručeno da se „najoštrije ograđuje od tog neprimjerenog čina” i da „klub ne može zastupati nitko osim njegovih legitimnih predstavnika”.
Ipak, rukovodstvo Dinama najviše je zabolela Cecina izjava da će održati koncert u Zagrebu kada stadion „Maksimir” prošire toliko da na njega stane 100.000 ljudi.
Jedan od događaja koji je prethodio otkazivanju emisije ispričala nam je zagrebačka pevačica Nives Celzijus, koja se inače zabavlja sa fudbalerom „Dinama” Dinom Drpićem.
- Vozila sam se taksijem i na radiju je bila emisija o intervjuu koji je uradio novinar Petar Vlahov sa Cecom. Program je išao uživo, raspravljalo se o toj temi i javilo se brdo ogorčenih Hrvata. Većina je bila za da se taj intervju nikada ne pusti, a da Petra definitivno treba otpustiti. Čulo se i da ostale srpske izvođače koji su slušani u Hrvatskoj: Joksimović, Bajaga... treba proterati, nikako više ne slušati, niti puštati da dođu u Hrvatsku. Nije mi jasno zašto ljudi imaju potrebu da vređaju i blate srpski narod, zašto više ne izađu iz prošlosti?! Kako im nije jasno da je Ceca u Hrvatskoj faca i da će je masa ljudi slušati bez obzira na cenzure - ispričala je Nives i potvrdila priču da je Cecina izjava kako je „Maksimir” za nju mali mnogo uvredila Hrvate.
- To su shvatili kao poniženje. Mislim da preko ovoga neće lako preći - zaključila je Celzijus.
Marina Perazić ima potpuno suprotno mišljenje:
- Mislim da je bolje što intervju neće ići jer to samo doliva ulje na vatru. Ako Hrvati ne žele Cecu, zašto je onda puštati i nametati!
Za vreme razgovora sa Marinom, sa njom u društvu bile su i Ivana Banfić i Alka Vuica. Kada je Marina telefon pružila Banfićevoj, ova je odgurnula slušalicu, viknuvši: „Ma, ne pada mi na pamet da bilo šta komentarišem! Ti si, Marina, sve rekla za peticu”.
Ceca nije želela da komentariše izjave koleginica iz Hrvatske. Samo se prisetila:
- Do upoznavanja sa Banfićevom došlo je na njeno insistiranje, posredstvom našeg zajedničkog prijatelja. Došla je na stadion Fudbalskog kluba „Obilić”, gde smo se i slikale. Ona je želela da se fotografiše u dresu „Obilića”, ali ja sam je posavetovala da to ne čini da ne bi imala problema kada se vrati u Hrvatsku.
- Meni lično ne smeta niko od hrvatskih pevača, ali me nervira toliko ulagivanje i dodvoravanje kada dođu u Srbiju. Ne bi me iznenadilo da neko od njih održi koncert u Centru „Sava” i najavi da će novac biti uložen za Tuđmanov spomenik. I tada bi bio rasprodat koncert - ispričala je Zorana Pavić, revoltirana aktuelnim događajem i dodala:
- Severina, koju ovde dočekujemo cvećem i crvenim tepihom, svojevremeno je nosila majicu sa Tuđmanovim likom, a ne sećam se da je Tuđman bio mirotvorac.
Niko od naših pevača nije propao zbog toga što nije pevao u Hrvatskoj - rekla je Zorana Pavić na kraju
|
_________________ Udri me, ubi me, kozu mi deri, odavo ja sam spremam da mrem
samo mi nemoj dirati SREM
:firestarter: Za sve igrace igrica VAZNO!KLIKNI OVDE :firestarter: |
|
|
|
 |
stamenid Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN

|
|
ma ko ih ebe breeeeeeeeee
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
 |
rujni Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 403

|
|
činjenica je da bi gospodična ceca napunila maximir kad bi doša, činjenica je i da lijepo izgleda, kako pjeva ne znam,
što se mene tiče moga se emisija pustiti na tv, ok valjda bi žena imala što reći
dapače, kad je joksimović bio kod istog voditelja , prilično sam se iznenadio i to onako mogu reći ugodno-
joksim je vidi se gradski dečko koji zna što želi,
a ovu ne znam što bi imala reći,
neka je ljudi slušaju ako je vole, ja neću.
da ne bude idealno sve a nije moram primjetiti jednu stvar voditelj Vlahov je takav kakav je i čestitam mu donekle što ima hrabrosti praviti takve emisije- ali jednu stvar mu neću i nemogu oprostiti a to je da je dalmatinac i navija za dinamo- to je nedopustivo.
p.s. o takvim pjevačicama kao što su severina ceca imam svoje mišljenje i osoban mi je stav da ne bih dao novac za njihov cd.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|