:: |
Autor |
Poruka |
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
Kako reagujete kada vas neko do koga vam je stalo, voljena osoba,prijatelj ili prijateljica opsuje??? Da li vam se to nekad desilo i sta ste uradili?
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Nikada me niko od njih nije opsovao, pa cak ni u sali.
Osetljiva sam na te stvari, jer i sama to ne radim.
A da mi se dogodi, skrenula bih mu paznju da mu je to prvi i poslednji put.
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | Nikada me niko od njih nije opsovao, pa cak ni u sali.
Osetljiva sam na te stvari, jer i sama to ne radim.
A da mi se dogodi, skrenula bih mu paznju da mu je to prvi i poslednji put. |
Ovo potpisujem i podrzavam u celosti.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja se nesto na psovke koje su u sali izrecene ni ne obazirem...bolje reci, ni ne primecujem ih jer sam im i sama izuzetno sklona...ako me neko ko mi je blizak u sali opsuje to shvatam kao salu...nikad me decko nije opsovao, a da je to mislio ozbiljno...ne verujem da bih to bas tolerisala i na srecu su to moji dosadasnji momci znali
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Od prijatelja, voljene osobe, takav scenario nikad nisam imala priredjen, hvala Bogu. Ljutnja, neslaganje i sl moze da se iskaze na milion drugih pristojnih nacina, a ne psovanjem. Desavalo se nekome ko me ne poznaje dobro da izleti tako nesto. Moja reakcija je "sta si rekao?"...Ako ukapira na licu mesta i izvine se mozemo dalje da pricamo, s tim sto ce znati da mu je to prvi i poslednji put. Ako ne, ustanem i odem, pa nek ta osoba razmisli gde je pogresio/la i da li ce ponoviti istu gresku.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
postoje ljudi kojima to mogu oprostiti, ali to su samo moji najblizi prijatelji. to mi se jakooo rijetko desava i to uglavnom kada su ljudi koje volim pod pritiskom pa se desi da se ponekad slome na meni. ali prijatelji zato i postoje hehe... a sto se tice ljudi sa kojima nisam dovoljno bliska...to ne dozvoljavam i takvo nesto ne oprastam.
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
ako je to receno onako kao uzrecica ili sala onda je ok,u suprotnom ne znam kako bih reagovao
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Pa nije baš znak nepoštovanja ali nije baš ni poštovanja! Čak i da je u šali, ne dozvoljavam dečku da mi na primer opsuje mater ili bilo što. Potpuno je nepotrebno i pfuj.
Sa frendovima i frendicama se možda desi nekad psovka ali nikada nije upućena sa namjerom da netkoga povrijedim ili jer sam ljuta, već se desi u šali u nekoj rečenici da spomenem psovku. Nikad direktno !
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Nemam obicaj da nikog u toku govora opsujem,tj. da mu opsujem nekog clana porodice(familije) ili neku dragu osobu pa zato ne volim da mi se iko tako obraca i da na taj nacin razgovara sa mnom.Mislim uzrecice:"J..i ga!" ili "J..'o te" nisu uvredljive jer ne vredjaju nikog direktno pa cak ni onog s kim razgovarate.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Maja_marijana Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 256
|
|
ako se to cuje od osoba do koih mi je stalo znam da je to receno iz neke sale
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
jesu ali u šali....i ja svom dragom znam reći j'bemti sunce žarko
mislim da je glupo ljutit se na tako nešto
|
|
|
|
|
|
Bincy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 125
|
|
desilo mi se jednom kad me je jaranica opsovala da izvines,...
sto se tice nje ja sam sa njom vec davno zavrsila,izvinila se je sve
al oprastaja nema ... jer je pokazala znak nespostovanja prema meni i ja nemogu da imam nekog u blizini koji se tako ponasa ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|