www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

mOOj novopeceni kOOm Alexns na sestom spratOO!
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 6:21 pm    Naslov poruke: mOOj novopeceni kOOm Alexns na sestom spratOO! Na vrh strane Na dno strane

Pa svaka cast drOOgi kume... Very Happy Sta reci...Zelim ti da OO narednih hiljadOO porOOka upoznas jos mnooogo lepih zecica i naravno da zivis lepo sa svojom Marijom. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
A nemoj da mislis da nisam mislila na poklon... Very Happy

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 6:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Auuuu koomo moja svaka ti cast, vidi se da si se potroodila Laughing Laughing Laughing Hvala ti od srca Mr. Green

The tears of a clown make the whole world laugh.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 6:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hej pa vidi ti njega! Ode moj blizanac daleko! Mr. Green
Alexns,čestitam ti na pređenom spratiću i želim ti onako skromno da budeš uvijek tako nasmijan jer ne znaš koliko je lijepo doći ovdje i družiti se sa tobom! Eto, da ne budem više patetična Embarassed - samo piči dalje!
Oprosti što nemam poklončić, nisam na svom kompu, neki drugi put Rolling Eyes

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 6:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Andy, a za poklon ne brini, nema veceg poklona nego koockati sa svojom bliznakinjom Laughing Laughing ....Tnx again Mr. Green

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~
<b>~~Docendo Discimus~~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 11 Nov 2006
Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 6:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sreco...svaka cast...budi inovativan i zanimljiv jos u narednih 10000000 postova....
Ljubim te... Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 6:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dobro sad, shta ti mislihs da coo ja ziveti josh 2000000 godina, aaa?? Question Laughing Laughing Laughing

Vec sam sad poceo da oosporavam, a neee... Laughing ...Hvala honey, boobim i ja tebe Mr. Green

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 7:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa zekane cestitam samo napred...svaka cast...i ostani nam tako lud i otkacen!!! Razz

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 35

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta drugo da ti kazem osim da ti cestitam i da me i dalje zasmejavas svojim postovima
i evo ti zecica da ti zavede tvog zekana Wink

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joooj loojko, ti vec predje jos jedan! Sva ka ti cast dooso! I da dalje ostanes ovakav kakv si! Cestitam od srca!

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srećo... Ludi Delijo.... Mada, nisi Delija ali 'ajde...

Želim ti još mnogo ovakvih lOOdih postova, da se još dOOgo drOOžimo, da ti skinOO to OOpozorenje koje si dobio, a znamo i od koga... Evil or Very Mad
Ma, želim ti sve najbolje lOOdaku jedan i... Ne znam šta više da ti pišem!
Xtra je zezati se sa tobom na Traču, tovariti druge, tovariti mene, tebe itd. Laughing

Sve naj! Very Happy

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 10:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam Wink

piastowskiharnas
* Veseli razbojnik *
* Veseli razbojnik *

Godine: 54

Datum registracije: 19 Sep 2005
Mesto: Piastów/Zakopane

poland.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam i zelim ti sve najlepse.Hej !!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> mOOj novopeceni kOOm Alexns na sestom spratOO! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon