www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Crvenilo koze
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 12:32 pm    Naslov poruke: Crvenilo koze Na vrh strane Na dno strane

Joj ljudi pomagajte.. kako da mi nestanu one rane? tj ova crvenila sa cela?
koji je najbrzi lek za to?

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 4:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga, ili idi kod kozmetičarke ili uzmi neko dobro kozmetičko sredstvo za isušivanje, ili radi piling, ili masku za lice Rolling Eyes .Imaš dosta toga.Meni to više liči na akne Rolling Eyes Ali ako nisu, bolje idi kod kozmetičarke ili apotekarke da se raspitaš što je najbolje da koristiš za to.

schatzibaby23
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Dec 2005

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 4:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PROACTIVE je super krema za tvoj problem lica Surprised

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 5:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

isla sam kod dermatologa i ispisala mi je clindamicin ali bas i ne vidim da deluje..
a sta mi kozmeticarka moze raditi? kako mi ona moze pomoci?

semidelux
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 05 Dec 2006
Mesto: NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 1:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a shto uvek idete kod dermatologa...on ti je za reakcije na kozi izazvane tokom neke alergije ili osetljivosti...

kozmeticharka tje ti otvoriti "aknu" i izbaciti gnoj iz nje...
ona tje ti protji bez oziljka...ali morash to shto pre...
mani se lickanja glupim kremama...

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 4:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ali nema sta da se izbaci.. jer ja nemam bubuljice vec tako reci neke rane,otvore na licu.. kao crvene fleke..

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 12, 2007 1:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da li imas ovo samo na celu? da li prolazi, pa se vraca ili ti je stalno na istom mjestu? ima li gnoja? da li ikad krvari? koliko dugo vec imas? sa cime se pogorsava, a sa cime poboljsava?

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 12, 2007 1:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da,samo na celu
prolazi ali kako prodje doju druge na mozda drugom mestu ali opet samo na celi..
nema gnoja ali krvare..
duze vreme se mucim sa ovim problem ali nikad nije bilo bas ovoliko kriticno.. sada je bas ruzno i iskrena da budem sramota me je izaci iz kuce ovakva..

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 12, 2007 4:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
isla sam kod dermatologa i ispisala mi je clindamicin ali bas i ne vidim da deluje..
a sta mi kozmeticarka moze raditi? kako mi ona moze pomoci?

čudi me da ti klindamicin ne djeluje jer nema ništa jače od toga. trebaš ga stavljati direktno na akne. Jesi sigurna da ga koristiš pravilno? Confused
I naravno, ne može ti počet djelovati isti sekund

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 12, 2007 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja znam za jednu Garnierovu krijemu koja je napravljena specijalno za crvenilo i te vrste akne, ali doista ne treba ni da menjaš puno proizvoda, nego da ti je čelo non-stop čisto, puno umivanja i neko dobro sredstvo za isušivanje... Rolling Eyes

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 12, 2007 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ne znam..
kako se zove ta krema od garnier?

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 4:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da li ti je doktor rekao diagnozu? meni ovo sve izgleda kao akne i mislim da ti je zbog toga i dao clindamycin. u slucaju kada clindamycin ne pomaze doktor moze da ti da erythromycin. ako antibiotici nemaju nikakvog efekta, onda se mogu probati isotretinoini. ponekad se akne moze kontolisati sa birth control pills (ne znam na srpskom). znaci, idi opet kod doktora, pokazi da clindamycin ne radi i pitaj da drugi tretman.
samo jos da ti kazem da je sunce jako dobro za akne. znaci, bjezi u tople krajeve sto vise mozes. Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Crvenilo koze Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon