www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

hajduk stis'o petlju
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 28, 2005 12:32 pm    Naslov poruke: hajduk stis'o petlju Na vrh strane Na dno strane

Igor Štimac potvrdio da će Splićani ipak igrati protiv Partizana u Antaliji, iako je direktor kluba Fiorentini u hrvatskim medijima tvrdio suprotno
Fudbaleri Partizana i Hajduka ipak će odigrati prijateljsku utakmicu u Antaliji 5. februara, bez obzira na to što su Splićani pred svojom javnošću tražili razloge zbog kojih, navodno, taj meč neće biti organizovan.

Igor Štimac

Igor Štimac, sportski direktor Hajduka, u izjavi za Kurir demantovao je tvrdnje direktora splitskog kluba Fredija Fiorentinija "da je meč protiv Partizana pod znakom pitanja, jer ne znaju ni da li će uopšte putovati u Tursku".

Fudbaleri Partizana ipak će igrati sa Hajdukom

- Ta utakmica je definitivno dogovorena, a jedini problem postojao je oko termina. Agencija kojoj smo dali prava da nam organizuje mečeve u Antaliji za 6. februar zakazala nam je susret sa drugim klubom, pa smo čekali potvrdu Partizana da im odgovara promena datuma. Pošto crno-beli nisu imali ništa protiv toga, meč će se igrati. Što se tiče priče o utakmici kojom bi trebalo obeležiti godišnjicu Titove smrti, niti smo dobili ponudu za nju, niti smo zainteresovani da je igramo u tu svrhu - rekao je Štimac.

Izgleda da u Hrvatskoj i dalje nije baš preporučljivo igrati prijateljske utakmice sa klubovima iz Srbije i Crne Gore, odnosno javno priznati da je neki klub spreman na tako nešto. Nakon što je splitski Hajduk odbio predlog da duelom sa Crvenom zvezdom obeleži 25-godišnjicu Titove smrti, 4. maja u Tivtu, direktor "bilih" Fredi Fiorentini u hrvatskim medijima ogradio se i od meča sa Partizanom u Antaliji.

Razlozi koje je jedan od Hajdukovih čelnika izneo "drže vodu" slabije od raspadnutog rešeta. Fiorentini je objasnio da Hajduk nije mogao da dobije čarter let za Tursku, u kojoj bi trebalo da se pripremaju naredne dve nedelje. U pozadini svega je strepnja od reakcija hrvatske javnosti, koja još nije spremna da prihvati "nezvanična druženja" sa bivšom braćom ili možda strah od poraza protiv učesnika šesnaestine finala UEFA kupa.

Splićani bi trebalo da put Antalije krenu u subotu, a ostaje pomalo nejasno zbog čega bi datum njihovog dolaska u Antaliju imao bilo kakve veze sa utakmicom protiv crno-belih. Inače, ovo bi trebalo da bude prvi duel crno-belih i "bilih" od raspada nekadašnje zajedničke države.

Vjetrović: A zašto se meč ne bi igrao?!

Portparol Partizana Marko Vjetrović ne zna za postojanje bilo kakve dileme oko (ne)odigravanja ove utakmice.
- Igor Štimac je pred Novu godinu bio u Beogradu i sve se u načelu dogovorio sa Nenadom Bjekovićem. I ja sam se pre nekoliko dana čuo sa Štimcem i ugovorio sve detalje i koliko znam nikakvih problema ne bi trebalo da bude. Jedino što smo meč pomerili sa 6. na 5. februar, ali i nama taj termin više odgovara. Nisam čuo za Fiorentinijevu izjavu i ne znam zbog čega bi bilo otkazivanja utakmice - rekao je za Kurir Vjetrović.

rujni
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 07 Sep 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 28, 2005 1:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa hajmo igrati, samo se pitam u Turskoj tko je domaćin a tko gost..
Da li ima možda grobara u Turskoj, negdje sam čuo da postoji Torcida u Novom Pazaru- je li to istina??

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 28, 2005 1:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ima rujni ali su to

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 28, 2005 1:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa znam da ih ima u Sandžaku ali ima li grobara u Turskoj

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 28, 2005 1:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kupili smo jednog malog iz Dinama 1,5 miliun eura odšteta- kaos u Splitu - nije stvar igrača već što smo im preoteli kapetana momčadi

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 28, 2005 1:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rujni nije sandzak vec raska to pitaj njih

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 28, 2005 1:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sorry nisam znao da ima taj kanton drugi naziv- nije bilo namjerno
baš nas briga- lijepo ćemo odigrat- jedni i drugi pojma nemaju- pa će svi sretni i zadovoljni na ručak dobro se nakrkati i ponavijati i svak na svoju stranu-
jel tako u redu- tako bi ja s tobom moj sekula- baš nas briga
nek smo mi živi i zdravi

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 28, 2005 1:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ok je ali nemoj vise naravno rujni

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> hajduk stis'o petlju Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon