:: |
Autor |
Poruka |
stefan80 $$ Ђавољи адвокат $$
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 3261 Mesto: $$ DEVIL LAND $$
|
|
Da li ste nekad neku osobu u svom zivotu idealizovali a posle ste se razocarali u nju?
Koliko vam se puta to desilo u zivotu?
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Nekoliko puta, dok sam bila mlađa
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
jesam valjda , mislim za jednu osobu
|
|
|
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
Naravno,ali vremenom shvatis da je pogresno...
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
svako sigurno jeste,samo je pitanje posle koliko gresaka se covek nauci
|
|
|
|
|
|
miljanaxl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 43
|
|
idealizujem ih chesto mada u podsvijesti i znam da nijesu takvi tako da razocharenje nije veliko
|
|
|
|
|
|
Ela85 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 439 Mesto: Beograd
|
|
jesam jednog decka.....samo nije me razocarao, jednostavno smo prestali da komuniciramo....
|
_________________ Ne dozvoli da pogresni ljudi usetaju u tvoj zivot, pomute bistinu tvojih ociju, nateraju da volis sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju... |
|
|
|
|
Trfac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 85
|
|
kad je covjeku neko drag pa idealizuje iako nezna puno o osobi,pa kad je upozna sve padne u vodu,tako to uvijek biva.
|
|
|
|
|
|
annaxy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 45
|
|
uff... puno puta, pa se za par dana ispostavi da se radi o totalno krivoj procjeni, al to je život...
|
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Skoro svaki put kad upoznam nekog. Naime, svakoj osobi pre nego sto je bolje upoznam ja dodelim pozivitvne ljudske osobine, nesvesno...i verujem da je takva sve dok se ne uverim u suprotno. Naravno, sve sa dozom predostroznosti, jer ipak sam svesna da je to samo slika te osobe koju je moj um kreirao, iluzija. Ne dizem je time u nebo, vec joj samo pruzam sansu na samom pocetku... I kad tad cu se razocarati u neku stvar, samo je pitanje koliku ce tezinu imati to razocaranje...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
(Tema već postoji)... ali ok. Da, već nekoliko puta mi se to dogodilo. Sklona sam pretjerano vjerovat ljudima otpočetka, relativno brzo ih puštam u srce u koje onda oni lako i nesmetano postave eksploziv. Ljudi su se željni pokazat drugima u najboljem mogućem svjetlu ne bi li im se svidjeli i oduševili ih, kasnije se opuste i sve više si dopuštaju pokazivat svoje pravo lice, još ako te počnu uzimat zdravo za gotovo, razočaranje je neminovno.
Ipak, ima ljudi čije je i 'pravo lice' još uvijek simaptično, zanimljivo, i lako tolerirajuće kada izgube živce - te ljude inakon nekoliko godina poznanstva nazivaš prijateljima.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|