www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

sto mislite o kamilama?????????
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
miljanKO
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 01 Feb 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 04, 2007 2:06 pm    Naslov poruke: sto mislite o kamilama????????? Na vrh strane Na dno strane

kamile su mi posle lavova jedne od najmilijih zivotinja.svijda mi se jer moze puno bez vode,jako je lijepa i grbava.

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 04, 2007 6:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lepe zivotinje i verovatno pametne...nadam se da cu jednom prilikom ih jasiti...

Trfac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 04 Feb 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 04, 2007 9:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako ikad budem isao u neku pustinju,ne ledenu, sigurno da necu propustiti
kamile jer one su ipak najvrijednije blago u pustinji

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 04, 2007 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa nemam neko posebno misljenje. Kad sam se jednom popela na kamilu, mislila sam da ce to biti prvi i poslednji put. Skakutala je okolo i jurila sve sto prodje pored nas...A ja samo sam cekala kad cu da poletim i zabijem se glavom u onaj pesak...
Dugo vremena je trebalo da me ubede da nisu bas sve takve i da me nagovore da se ponovo popnem na neku...I hvala Bogu bili su u pravu... Wink

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni su kamile posebno interesantne.Mogu dugo da izdrze bez vode,imaju tri očna kapka (zbog peska)...Volela bi da jašem kamilu-da vidim kakav je to interesantni dogadjaj!

qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 4:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehhehe nemam neko posebno misljenje o kamilama Smile ! Kada bi bio u pustinji verujem da bi mi bila najbolji drugar hehehe Laughing

mar4kos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 09 Dec 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 12:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neobicnog su i izgleda i meni se licno nesvidjaju

tetarajna
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 2:10 pm    Naslov poruke: kamilica Na vrh strane Na dno strane

Ja bih volela da jasem kamilu. Mora da je divno.

Mil-KG
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 29 Sep 2005
Mesto: Aschaffenburg

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 02, 2007 2:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za 3 nedelje idem na odmor u Egipat, tako da cu isprobati zadovoljstvo jahanja na kamili.

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 02, 2007 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Simpaticne zivotinjice... Jahala sam jednu, bio je to interesantan dozivljaj... Pogotovo to sto se spusta prvo odnapred pa umalo nisam poletela na nos Very Happy

vitas1991
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 16 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 03, 2007 4:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a kamile! Very Happy da sam negde u egiptu sigurno bi se prowozo!

goran.b
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 24 Avg 2007

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kapljica je napisao/la sledeće:
Pa nemam neko posebno misljenje. Kad sam se jednom popela na kamilu, mislila sam da ce to biti prvi i poslednji put. Skakutala je okolo i jurila sve sto prodje pored nas...A ja samo sam cekala kad cu da poletim i zabijem se glavom u onaj pesak...
Dugo vremena je trebalo da me ubede da nisu bas sve takve i da me nagovore da se ponovo popnem na neku...I hvala Bogu bili su u pravu... Wink

I ja kada sam bio na odmoru u Egiptu kada sam se popeo na kamilu pocela je da skakuce i juri sve okolo sto god je prolazilo pored nas ali se posle primirila, ali stvarno je super bilo. Kamile su mi jako zanimljive i simpaticne zivotinje. Naravno kada budem ponovo isao opet cu da isprobam jahanje na kamili.
Brza jahaca kamila moze da predje dnevno 100-150 km. Brza je, jaka i izdrzljiva.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> sto mislite o kamilama????????? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon