:: |
Autor |
Poruka |
miljanKO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 01 Feb 2007 Poruke: 26
|
|
kamile su mi posle lavova jedne od najmilijih zivotinja.svijda mi se jer moze puno bez vode,jako je lijepa i grbava.
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Lepe zivotinje i verovatno pametne...nadam se da cu jednom prilikom ih jasiti...
|
|
|
|
|
|
Trfac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 85
|
|
ako ikad budem isao u neku pustinju,ne ledenu, sigurno da necu propustiti
kamile jer one su ipak najvrijednije blago u pustinji
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Pa nemam neko posebno misljenje. Kad sam se jednom popela na kamilu, mislila sam da ce to biti prvi i poslednji put. Skakutala je okolo i jurila sve sto prodje pored nas...A ja samo sam cekala kad cu da poletim i zabijem se glavom u onaj pesak...
Dugo vremena je trebalo da me ubede da nisu bas sve takve i da me nagovore da se ponovo popnem na neku...I hvala Bogu bili su u pravu...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Meni su kamile posebno interesantne.Mogu dugo da izdrze bez vode,imaju tri očna kapka (zbog peska)...Volela bi da jašem kamilu-da vidim kakav je to interesantni dogadjaj!
|
|
|
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
Hehhehe nemam neko posebno misljenje o kamilama ! Kada bi bio u pustinji verujem da bi mi bila najbolji drugar hehehe
|
|
|
|
|
|
mar4kos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Dec 2006 Poruke: 115
|
|
neobicnog su i izgleda i meni se licno nesvidjaju
|
|
|
|
|
|
tetarajna Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jan 2007 Poruke: 58
|
|
Ja bih volela da jasem kamilu. Mora da je divno.
|
|
|
|
|
|
Mil-KG Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Sep 2005 Poruke: 257 Mesto: Aschaffenburg
|
|
Za 3 nedelje idem na odmor u Egipat, tako da cu isprobati zadovoljstvo jahanja na kamili.
|
_________________ Mil-KG |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Simpaticne zivotinjice... Jahala sam jednu, bio je to interesantan dozivljaj... Pogotovo to sto se spusta prvo odnapred pa umalo nisam poletela na nos
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
vitas1991 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 16 Mar 2007 Poruke: 1
|
|
a kamile! da sam negde u egiptu sigurno bi se prowozo!
|
|
|
|
|
|
goran.b Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Avg 2007 Poruke: 105
|
|
kapljica je napisao/la sledeće: | Pa nemam neko posebno misljenje. Kad sam se jednom popela na kamilu, mislila sam da ce to biti prvi i poslednji put. Skakutala je okolo i jurila sve sto prodje pored nas...A ja samo sam cekala kad cu da poletim i zabijem se glavom u onaj pesak...
Dugo vremena je trebalo da me ubede da nisu bas sve takve i da me nagovore da se ponovo popnem na neku...I hvala Bogu bili su u pravu... |
I ja kada sam bio na odmoru u Egiptu kada sam se popeo na kamilu pocela je da skakuce i juri sve okolo sto god je prolazilo pored nas ali se posle primirila, ali stvarno je super bilo. Kamile su mi jako zanimljive i simpaticne zivotinje. Naravno kada budem ponovo isao opet cu da isprobam jahanje na kamili.
Brza jahaca kamila moze da predje dnevno 100-150 km. Brza je, jaka i izdrzljiva.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|