:: |
Autor |
Poruka |
Seraphim Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 12 Sep 2004 Poruke: 190 Mesto: SRB

|
|
Treba mi Danijela Vranic - Voli me, ne voli
Hvala!
|
|
|
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Seraphim je napisao/la sledeće: | Treba mi Danijela Vranic - Voli me, ne voli
Hvala! |
Pesma ti je postavljena OVDE , a za sledecu zelju moras imati najmanje 234 posta. Uzivaj.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Hmm deluje mi kao ''pretnja'' al ajde.
Tnx anyway
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Jel ima sanse da mi neko postavi "Beogradski Sindikat - Peti vrtic"
Ako mi neko prigovor oko postovanja ovih 200 i kusur sad cu da objasnim.
Dolazim poslednjih par godina na forum i konstantno se vrte iste teme, ja jedino da pravim budalu od sebe i drugih pa da ponavljam ono sto sam pisao! To mi definitivno nije namera, ako iko ima dobru volju povodom moje zelje hvala puno, ako ne iz navedenog razloga ma hvala u svakom slucaju!Svako dobro!
|
|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Žao mi je,ali nema ove pesme.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Pesmu pod nazivom Peti vrtic ni ja nisam pronasla, proveri da li je to tacan naziv pesme...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
|
|
 |

|

|
|
jedva sam se snasao. Javljam se cisto da se zahvalim....pesma se zove vec vidjeno i ima je ovde naravno!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|