:: |
Autor |
Poruka |
stefanbar111 Dobro upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 711 Mesto: Somwhere in space....
|
|
Gdje je staro drustvo!
nisam bio tu pola godine sad ne mogu naci nikoga sa kim sam ranije rado volio popricati!
Ako moze neko da mi odgovri sta je bilo sa sljedecim:
Zilika
Jugovic
Yasmin
Pinkie
Sanjica
Sasa
Nenadmorpheus
Cika kure
Blacklady
BabyG
Raf
Gile
Ovo nije ni pola ali stvarno ne mogu da se sjetim ostatka!
Sjecam se kad smo dane i noci provodili na radiju postujuci i zezajuci se ovuda!
|
Poslednja prepravka: stefanbar111 datum Čet Feb 01, 2007 2:31 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
pinkie je tu , sasa, cika kure, raf, gile, blackladay ee snjom se najvise cujem a ovoosalo nemam fakat poima
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A evo vidio sam da je Zilie banovana!!?! STO?
Ona mi je bila najbolja drugarica ovdje joj sta smo radili u onoj njenoj kafani Konobariso sam tamo lol
Jugovic mi vazda nalazio pjesme u fontani zelja ne znam sta je s njim!
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ee ne znam te barem nisu bili kad sma ja ovde dosla, nego sve plozali sve se mijenja tako i ovo, tako je kako je jarane
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lol tako jes no mi zao!
Eh dugo sam ih znao i nisu ni broj ni kontakt ostavili a sad ih nema
Istina ja sam bio ispario sa foruma pola godine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oce to kad se netko ispari eee, ma ajde evo sad imas nas ba novo drustvo imami i mi kafane ba derneci budu sve za dz mozes vala konobarisat rado bih sad jedna akfica leglaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eh ccc moro bi preimenovat onda temu :P vidim dosli neki novi konobari ovamo :P
moze kafa moze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oh zahvaljujem jarane na akfici samo bolje da begamo u kafance dok nas nisu skuzili di ispijamo i mahalamo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haahha ma ja sam to za DZ skuvao sam (nisam ukrao iz Kafane)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ma dobro ko ce to njima da dokaze da smo mi posten narod hahaha , bjez na mene ce odmah sumnjati lafo šanerka onda nidje me nema, a znaci znas moju lujku blacklady uff legenda moja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehehe kako ne znam!
Ona jedna od prvih Clanica Domaceg!
E ja kako su ona i kompanija u njihovom klubu Vjestica trachale!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mogu misliti vjestice jedne hahaa isad je vestica sefica samo na dialu je pa sad slabije dodje al uskoru nastupa kablovski pa ce i dalje da mahala tracari itd hahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|