:: |
Autor |
Poruka |
MakedonecSk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 45
|
|
Poceo sam da pisem svoju knjigu a imam samo 18 godina i svi mi kazu da sam premlad za to. A ja mislim da mi to odlicno ide.
Moja knjiga je ljubavno u njoj pisem ono sto se meni dogodilo i mojem najboljem prijatelju pa neznam dali je to ispravno da produzim li sa pisanjem ili ne?
|
|
|
|
|
|
kopmania Iskusni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 762 Mesto: Beograd
|
|
Ako te privlaci to pisanje naravno nastavi sa tim
|
_________________ Uzivaj u skijanju dok mozes |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Nastavi sa pisanjem. Nikada nisi premlad za pisanje. Uostalom tako se i pocinje
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
da, nastavi, možda postane bestseller, ko zna????
|
|
|
|
|
|
ma11 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jun 2006 Poruke: 97
|
|
Ju pa naravno da treba da nastavis da je pises,nego kadje masta najveca nego dok si mlad,kad se pronalazis i razmisljas o sebi i okruzenju,a i zainteresovaces mlade ljude jer ce se mozda pronaci...Ka d napises jednu sledeca ce biti bolja jer ces uvideti greske iz prosle i tako je uvek,sto ranije krenes pre ces napredovati i usavrsiti se.
|
|
|
|
|
|
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
Naravno da treba da nastavis sa pisanjem,ali dala bih ti jedan prijateljski savet,nadam se da se neces naljutiti,ako zelis da pises treba da obratis paznju i na pravopis (ne znam,da li -pise se odvojeno).To je jako bitno.Kazem iz iskustva,jer i ja pisem,a i studiram srpski jezik i knjizevnost,pa znam koliko je vazno.Nadam se da ces se sloziti sa mnom i da se neces naljutiti.Samo nastavi!Uz tebe sam!
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Samo naprijed Makedonec!!!!!
I ja samo tako počinjao pa prestajao ali onda jednom i nisam prestao... prvi put je najteže, poslije toga će biti lakše!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Naravno, moras nastavit
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Jašta! Potrudi se da što više čitaš i da se igraš rečima - nikad ne kopiraj nekog pisca nego gradi svoju rečenicu, kakva god ona bila. Čitaj što više ruske klasike i za početak obrati pažnju na statičke i dinamičke momente književnog dela. To je za početak dovoljno, a ostalo ćeš , ako nastaviš da čitaš, vremenom i sam uvideti.
|
|
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Nastavi,guraj....
Napreeed!
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Potrudi se bre,nemoj kao ja da zastanes i dignes ruke od toga
Ko zna,mozda ja pod stare dane zavrsim ono to sto sam pocela...
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
MakedonecSk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 45
|
|
Hvala puno svima na savetu. dosta mi je pomoglo i dalo mi je nade da mogu ja to da uradim i produzim da pisem moju knjigu zato kad je zavrsim svi ce te dobiti po jedan besplatan Primerak.
Hvala jos jednom
|
|
|
|
|
|
|