:: |
Autor |
Poruka |
vlado smeker Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 184
|
|
Devojke, hocete li podeliti sa nama Vase misljenje? Sta ima tako posebno u nasim rukama? Zasto su Vam toliko bitne? Volite li vise da u vaseg dragog budu velike ruke ili neke normalne? Hajde da vas cujem!!!!
|
_________________ Poznavati sebe, nije samo istina... Istina je nesto mnogo bolnije, teze, jace, okutnije.... Poznavati sebe zanaci doziveti sve to... by Vlado |
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Velike! da se moje izgube u njima...obavezno dugi prsti
|
|
|
|
|
|
gucci_novosadjanka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 158
|
|
to je neshto nevidjeno! uuuuuuuuuvek su tople........ja sa mojim bivshim kad sam se shetala napolju minus pingvin a njemu ruke vreleeeeeeeeeeee, i volim shto je rekla devojka iznad mene u ppstu, kad se moje izgube u njegovim!
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Volim normalne muske shake sa dugackim prstima i urednim noktima.
Uzasno mi je kada vidim muskarca sa baby - shakama. To je uglavnom osoba koja od olovke nista teze u zivotu nije podigla, koja se nije bavila bas nikakvim sportom, nije obavljala muske poslove...Dobro, i genetika igra ulogu, ali ja to ipak ne volim da vidim.
Obozavam muske ruke i siroka ramena. Podsvesni osecaj sigurnosti.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
o da...nista nije sexy kao lepe muske ruke...ne mislim samo na sake vec cele...od ramena do vrhova prstiju...ne znam zasto tako deluju na mene...jednostavno uzivam i da ih gledam i da se gubim u njima...niceg lepseg od toplog zagrljaja
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
|
Aha! Znaci veoma su vam bitne sake! Znaci volite velike sake sa dugim prstima.... Zasto, hajde malo komentarisite!
|
_________________ Poznavati sebe, nije samo istina... Istina je nesto mnogo bolnije, teze, jace, okutnije.... Poznavati sebe zanaci doziveti sve to... by Vlado |
|
|
|
|
gucci_novosadjanka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 158
|
|
pogledaj njega shto je navalio! shta ti je ???
|
|
|
|
|
|
LudacaFL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 156
|
|
heheh koje pitanje...wow
pa nije lose kad ima vece ruke
ako ima male ruke onda nekako izgleda zenskasto..neznam barem tako ja mislimmm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gucci_novosadjanka je napisao/la sledeće: | pogledaj njega shto je navalio! shta ti je ??? |
Navalio??!! Ma, ne samo me interesuje!! Jer mi nikad nije bilo jasno sta to devojke vide u Nasim rukama.... Ne mogu nikako da proniknem u tu vasu psihu.... Bas ste posebne, majke mi!!!!
|
|
|
|
|
deenella Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 366
|
|
volim velike muske ruke. naravno velike toliko da su skladne njegovim tjelom. hehe
|
_________________ Nisam znala sta je ljubav ali kada sam upoznala tebe,
shvatila sam, da ima tvoje oci, tvoj glas, tvoje ruke..... |
|
|
|
|
anyarmani Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Sep 2006 Poruke: 41
|
|
Krupne i nezne, jake...da, i veoma mi je bitno da ima lepe nokte! Kad vidim zanoktice ili crno ispod noktiju, zgadi mi se zivot...
|
|
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: |
Uzasno mi je kada vidim muskarca sa baby - shakama. To je uglavnom osoba koja od olovke nista teze u zivotu nije podigla, koja se nije bavila bas nikakvim sportom, nije obavljala muske poslove
|
Kakve veze ima velicina shake sa teretom koji se dize?Mozes da dizes i 130kg pa opet da imas male shake,njih ne mozes da promenis!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|