:: |
Autor |
Poruka |
MakedonecSk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 45
|
|
Epa vako za mene ste do sada znali neke stvari kad sam pitao za savete evo mene opet. Opet sam ovde za savet svatio sam da ne mogu da izdrzim dugo sa jednom curom jer uvjek za~BiiiiiP~em stvar kad nedje izadjemo zajedno! Uvjek mi zapadne oko na neku drugu curu i krenem toj curi da se udvaram. I tu nastane frka! Pa sam sad risio da ne ulazim u veze dok me drzi ovaj proces zivota. Pa zamolio bih vas da mi kazete dali je ovo sto radim ispravno ili ne???
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Cekaj malo... koliko godina imas?
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
ne razumem pitanje.kakav te to proces zivota drzi?
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
dzonisa je napisao/la sledeće: | ne razumem pitanje.kakav te to proces zivota drzi? |
Pa svalerski sigurno!
Negoooo... mnogo si mi cudan Makedone i nemogu da Te razumem koj' Ti K***C treba savet!? Mi tu nemozemo nista da pomognemo jer Ti uvek sam odlucujes i vec si odlucio da zivis takav zivot!
Ma uzivaj burazeru, zivot je kratak!
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Pa ti nadji dewojku i nemoj da izlazis, ustwari ako wec hocete negde da izadjete, wi izadjite u gay club, tamo ce ti dewojka sigurno najwise prijati, i neces se udwarati drugima!!!
|
|
|
|
|
|
iiivan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 136 Mesto: Beograd
|
|
i to je ljudski i covecanski, a sto se tice tog procesa(faze) zivota ja bas nesto i ne verujem u te stvari
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ne zna se ko je gori, da li makedonac koji postavlja ovakva pitanja ili vi sto mu jos gore odgovarate
Makedonac je jedino iskren i to mi se svidja, lepo je priznao da ne moze da se smiri pored jedne, a i ne cudi me, mlad je. I u pravu je sto ne zeli u vezu, da ne bi povredjivao devojku s kojom je...
tako da podrzavam njegovu odluku, u vezi ovog "problema"
mada moram da izrazim i cudjenje, jer je ovaj isti clan pre par meseci postavio temu i trazio savet jer se "ludo" i vecno zaljubio u devojku mnogo stariju od sebe......
ko je ovde blesav?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
naravno da je ispravno! došao ti je takav period, i uživaj.... Živi život, bolje sad, nego kasnije!
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
Nemoj da se vezujes bar do 30god.Ako se vezes unistices sebi najlepse godine zivota.Samo psihicki jaki ljudi mogu da uzivaju u vezi za ceo zivot ako je zapoceta rano.Zivi dok mozes,ne propustaj sanse.Ovi svi ljudi se pokidase da ti daju savete,nadam se da se ne kurcis preko neta i da izigravas facu,jer ako je tako.........naci cemo te!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Makedonac pa neces se valjda zeniti od 18 uzivaj dok se ne zaljubis a dotle menjaj devojke svako vece ako te to cini srecnim!
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
E,pa kad jednog trenutka osjetiš da si sa curom koja te čini toliko sretnim da ne moraš pogledat nijednu drugu ( odnosno možeš gledat ali ne udvarati), onda budi sa njom.
Ne možeš se na silu naterati da to promjeniš sada!
|
|
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
da li je to neko zahtevao od tebe?