www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

vase vrijeme i vas partner
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Bincy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 29 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 27, 2007 3:02 pm    Naslov poruke: vase vrijeme i vas partner Na vrh strane Na dno strane

kao znate ima danas puno obaveza ili je to fax ili posao kako da nades vrijeme sa partnerom sve zavisi od vas ...
koliko puta se vidate sa partnerom dali je to dovoljno jedan put na 7 dana ili svaki dan...kako rijesit situaciju kad se vidas sa osobom jedan put na 10 dana ...
et ja iskreno jesam razgovarala sa momkom al nije bilo ucinka tako da sam odustala od svega ... stvar se nije rijesila u pozitivnom smijeru
pa sad da cujem vas sta da se ucini u takvom primjeru

Zwezdana89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 15 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 27, 2007 3:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se sa svojim deckom vidim 3-4 puta nedeljno, i mislim da je to OK, kad bi se vidjali svaki dan ne bi tako funkcionisali....

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 28, 2007 12:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iako imamo masu obaveza viđamo se svaki dan i često spavamo skupa.
Uvijek se može naći vremena, baš mi i nije jasno kako se netko može zadovoljiti viđanjem jednom u deset dana Confused

semidelux
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 05 Dec 2006
Mesto: NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 28, 2007 3:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

s obzirom koliko je moj dechko neisplaniran i neorganizovan (tachnije ne voli da se organizuje) a ja potpuni opoozit, volim da znam kad i gde...i kako, mi se super snalazimo!
mislim ja sam ga malo pouchila o planiranju vremena, barem zbog mene =)
i da mi javlja sve na vreme...

da i ja mogu sebe tako organizovati, zbog uchenja i mojih radova nekad se ne vidimo po dva dana...ali onda posle bude brutalno Very Happy

Bincy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 29 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 28, 2007 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam popricala sa njim i ovaj doslo smo do zakljucka o cemu se ide,napravilo smo kraj prekinili vezu Crying or Very sad .tako da uvijek treba otvoreno popricat o svemu i uvidila sam da je bas to sto sam mislila da ima sam sa sobom probleme. Confused...takav je zivot Confused

Female Toxic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 21 Nov 2006
Mesto: Bjelovar

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 28, 2007 7:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nazalost, vidamo se samo vikednom, buduci da on radi u drugom gradu. Sad

No, uskoro ce dobiti promaknuce i bit ce mi blize... Smile

.

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 31, 2007 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja nemam tih problema, jer zivimo zajedno Very Happy

neuhvatljivaa
x fille sauvage x
<b>x fille sauvage x</b>

Godine: 37

Datum registracije: 06 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 02, 2007 7:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vidjali smo se svaki dan godinu i vise dana,a sada nam se desi da se ne vidimo po dan,dva,sedam,kako kad,ali se i dalje isto volimo Very Happy

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 03, 2007 12:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako nekoga mnogo volis uvek ces naci vreena da se s njim /njom vidis.
Ja uvek cu odloziti obaveze da bi je video svaki dan ako je moguce,ona bas i nije totalno organizovana tako da kad nisu ispiti vidjamo se svaki dan ali kad suispiti vidjamo se svaki do svaki drugi dan,...

....tvoj i u dobru i u zlu....

Majda_T
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 04, 2007 11:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

heh..ja svog dragog vidjam kad ima vremena jer je on u drugom gradu radi a ja studiram..nekad dva puta u mjesecu..nekad se ne vidimo po dva mjeseca kako kad..

bozayu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 12 Jan 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 05, 2007 1:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za onog koga volis uvek moras da imas vremena a taj ako te voli razumece aki ti nekad ne mozes da se vidis sa njim

Ela85
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 29 Okt 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 05, 2007 2:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zar je bitno koliko se puta vidjate sedmicno?! Bitno je da to odgovara i jednoj i drugoj strani....nekada prija da se vidjate svaki dan, a nekada prija 7 dana odomora...sve je to individualno...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> vase vrijeme i vas partner Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon