:: |
Autor |
Poruka |
Bincy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 125
|
|
kao znate ima danas puno obaveza ili je to fax ili posao kako da nades vrijeme sa partnerom sve zavisi od vas ...
koliko puta se vidate sa partnerom dali je to dovoljno jedan put na 7 dana ili svaki dan...kako rijesit situaciju kad se vidas sa osobom jedan put na 10 dana ...
et ja iskreno jesam razgovarala sa momkom al nije bilo ucinka tako da sam odustala od svega ... stvar se nije rijesila u pozitivnom smijeru
pa sad da cujem vas sta da se ucini u takvom primjeru
|
|
|
|
|
|
Zwezdana89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 77
|
|
Ja se sa svojim deckom vidim 3-4 puta nedeljno, i mislim da je to OK, kad bi se vidjali svaki dan ne bi tako funkcionisali....
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Iako imamo masu obaveza viđamo se svaki dan i često spavamo skupa.
Uvijek se može naći vremena, baš mi i nije jasno kako se netko može zadovoljiti viđanjem jednom u deset dana
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
s obzirom koliko je moj dechko neisplaniran i neorganizovan (tachnije ne voli da se organizuje) a ja potpuni opoozit, volim da znam kad i gde...i kako, mi se super snalazimo!
mislim ja sam ga malo pouchila o planiranju vremena, barem zbog mene =)
i da mi javlja sve na vreme...
da i ja mogu sebe tako organizovati, zbog uchenja i mojih radova nekad se ne vidimo po dva dana...ali onda posle bude brutalno
|
|
|
Bincy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 125
|
|
ja sam popricala sa njim i ovaj doslo smo do zakljucka o cemu se ide,napravilo smo kraj prekinili vezu .tako da uvijek treba otvoreno popricat o svemu i uvidila sam da je bas to sto sam mislila da ima sam sa sobom probleme. ...takav je zivot
|
|
|
|
|
|
Female Toxic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 169 Mesto: Bjelovar
|
|
Nazalost, vidamo se samo vikednom, buduci da on radi u drugom gradu.
No, uskoro ce dobiti promaknuce i bit ce mi blize...
|
_________________ Dacu ti gram po gram, ti samo reci am, tvoja sam od cokolade
devojka, pod rukom lepim se, topim u ustima, to sam ja...
. |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Vidjali smo se svaki dan godinu i vise dana,a sada nam se desi da se ne vidimo po dan,dva,sedam,kako kad,ali se i dalje isto volimo
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ako nekoga mnogo volis uvek ces naci vreena da se s njim /njom vidis.
Ja uvek cu odloziti obaveze da bi je video svaki dan ako je moguce,ona bas i nije totalno organizovana tako da kad nisu ispiti vidjamo se svaki dan ali kad suispiti vidjamo se svaki do svaki drugi dan,...
|
|
|
Majda_T Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jul 2006 Poruke: 155
|
|
heh..ja svog dragog vidjam kad ima vremena jer je on u drugom gradu radi a ja studiram..nekad dva puta u mjesecu..nekad se ne vidimo po dva mjeseca kako kad..
|
|
|
|
|
|
bozayu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 12 Jan 2005 Poruke: 151
|
|
za onog koga volis uvek moras da imas vremena a taj ako te voli razumece aki ti nekad ne mozes da se vidis sa njim
|
_________________ nije sve u lovi ima nesto i u ljubavi |
|
|
|
|
Ela85 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 439 Mesto: Beograd
|
|
Zar je bitno koliko se puta vidjate sedmicno?! Bitno je da to odgovara i jednoj i drugoj strani....nekada prija da se vidjate svaki dan, a nekada prija 7 dana odomora...sve je to individualno...
|
_________________ Ne dozvoli da pogresni ljudi usetaju u tvoj zivot, pomute bistinu tvojih ociju, nateraju da volis sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju... |
|
|
|
|
|