:: |
Autor |
Poruka |
OllyC Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 29 Mesto: Biograd n/m
|
|
Mislim da svako vec imao taj problem da se htjeo obrijati, i da napravi ljepu bradu ili neke tanke crtice.
Ali kako ?
Skojim brijacom ?
Kakvu tehniku imate vi ?
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Samo britvom, jedino sa njom se precizno moze napravit nesto od brade. Za vise informacija pitaj nekog frizera koji radi i brade pa ces onda sam isprobavati dalje.
Ja sam par puta pokusavao klasicnim Gillete brijacem ali nema sanse da uradim kao britvom.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Ako imaš gustu i jaku bradu onda ti neće biti teško da od nje napraviš šta zeliš.
Probaj onim klasičnim brijačem ili još bolje uzmi električni brijač koji ima onaj dodatak za zulufe, to možeš da iskoristiš da oblikuješ bradu a da bi je fino iskrojio koristiti običan žilet!
|
|
|
|
|
|
vozdovac87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 27 Mesto: Beograd/Vozdovac !
|
|
Kako mrzim da vidim nekog lika da ima brad-podseca me na popa...Svima bi bre uveo da se
svako jutro briju...Ja koristim gilete (valjda se tako pishe),a imam i mack 3...
|
_________________ Samo za tebe..uvek za tebe... |
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Ma ne pomaže tu puno Gillete pa čak i ako je Mach3 već kako kaže boban11 samo britvom ili običnim žiletom. Jedino tako...
|
|
|
dalmil Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 25 Avg 2004 Poruke: 31 Mesto: Vrnjacka Banja
|
|
Sta reci?
Brijanje iskljucivo brijacem. Svi oni nazovi Bicevi, Gileti sve je to bez veze . . .
|
|
|
|
|
|
N_E_R_O_N Iskusni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 920 Mesto: B_E_O_G_R_A_D
|
|
Ja se brijem isključivo sa Gilete Match 3 turbo jer mi nije brada previše jaka. A što se tiče fazoniranja brade mislim da bez britve ne može ništa da se uradi a da to valja
|
_________________ ...i tako dan za danom pred kockastim ekranom... |
|
|
|
|
C@sper Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 9 Mesto: Kraljevo
|
|
Ja se iskljucivo brijem sa aparatom Sensor Excel sa uloscima i na kraju vrsim obavezno izbrijavanje. E sad sto se tice brade nemam iskustva...
|
|
|
|
|
|
CAMO_PEJB Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495
|
|
Ja se vec godinama brijem elektricnim brijacem sa rotirajucim glavama i prezadovoljan sam. Probao sam sa mach3, ali vec posle 2-3 brijanja moram da menjam ulozak, a to mi dodje preskupo, a i ne obrijem se lepo. A sto se tice nekih frizurica, probao sam i to, ali mi i nije bas poslo od ruke
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
|
Death Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jul 2005 Poruke: 103 Mesto: Underworld
|
|
Ne Brijete se valjda samo brijacem?
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Death je napisao/la sledeće: | Ne Brijete se valjda samo brijacem? |
Ne ja ponekad uzmem i sekiru!
|
|
|
|
|
|
Jole ch Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 10 Sep 2005 Poruke: 80 Mesto: Aarau-Aleksandrovac
|
|
hehehe dobar velja ,,, sta znam meni ovi brijaci na baterije nikako neodgovaraju, za mene je najbolji mach3
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|