:: |
Autor |
Poruka |
soma1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 08 Apr 2006 Poruke: 18 Mesto: KV, Republika Srpska
|
|
1981. godina
1. princ Charles se oženio
2. Liverpool postao prvak Evrope
3. umro Papa
2005. godina
1. princ Charles se oženio
2. Liverpool postao prvak Evrope
3. umro Papa
Pouka: kada se princ odluci oženiti treći put, a Liverpool zaigra u finalu Lige Šampiona, treba upozoriti Papu!
Pouka 2: kada se princ odluci oženiti treći put, a papa umre, treba se kladiti na liverpool
|
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
he he ko zna mozda je i slucajnost mozda i ne,ali papu treba upozoriti
|
|
|
djavolce Prijatelj foruma
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 3422 Mesto: Nish/Bech
|
|
hihi stvarno zanimljivo,e ja sam resila da se kladim na liverpool cim princ po treci put odluci da se zeni
|
_________________ Covek sretne mnogo ljudi u svom zivotu... Ali samo pravi i iskreni prijatelji ostave tragove u njegovom srcu |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Izgleda da svi prestolonaslednici u britanskoj kraljevskoj porodici navijaju za Liverpul pa se zareknu da će se oženiti kad Liverpul postane prvak Evrope.
Isto važi za pape.Oni umiru od uzbudjenja i tuge zato što je ''njihovi'' timovi gube finale Kupa Evropskih Šampiona(sada Lige šampiona) od Liverpula.I to ne mogu da podnesu.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|