www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bacili coveka sa mosta
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 21, 2005 1:36 pm    Naslov poruke: Bacili coveka sa mosta Na vrh strane Na dno strane

Grupa mladića juče gurnula čoveka sa Brankovog mosta, policija nije uspela da pronađe utopljenika
BEOGRAD - Grupa mladića, juče ujutro oko 6.50 časova, bacila je sa Brankovog mosta za sada neidentifikovanu osobu. Dvoje očevidaca koji su u tom trenutku prelazili Brankov most prijavili su beogradskoj policiji da su petorica mladića nekoga bacila u ledenu Savu!

Video sam čoveka kako pada u vodu. Očajnički je tražio pomoć, dok ga reka nije progutala. Bili smo nemoćni, rekao svedok pecaroš Rade

Jedan od svedoka jučerašnjeg događaja je i vozač GSP-a na liniji 16, koji je iz autobusa video stravičnu scenu u kojoj je grupa Roma, starosti između 15 i 20 godina, sa sredine mosta gurnula osobu za koju je rekao da je najverovatnije muškog pola.

Ribolovci koji su juče ujutro pecali ispod Brankovog mosta tvrde da su videli da je jedna osoba pala u vodu i da se ubrzo potom i utopila. Rečna policija je odmah krenula u potragu za lešom, ali u toku jučerašnjeg dana nije uspela da ga nađe.

Među pecarošima koji su u tom trenutku bili na reci bio je i jedan koji se predstavio kao Rade, koji je rekao da je nesrećna osoba posle pada u vodu isplivala na površinu i da je dozivala u pomoć. Po boji glasa, kako tvrdi, zaključio je da je u pitanju ili ženska osoba ili maloletnik.

- To se desilo možda sat vremena posle mog dolaska na pecanje. Zabacio sam udicu i u jednom trenutku video da neko sa mosta pada direktno u vodu. Posle nekoliko trenutaka ugledao sam negde na sredini reke glavu koja je izronila. Potom je krenulo zapomaganje i jaukanje. Čini mi se, po boji glasa, da se radilo ili o osobi ženskog pola ili o starijem detetu. U svakom slučaju, u pitanju je neko vrlo mlad. Dozivao je: "U pomoć, pomozite mi!", dok ga je ledena reka nosila nizvodno prema Dunavu - ispričao je pecaroš Kuriru.

On kaže da su ribolovci odmah pozvali rečnu policiju, ali da nikoga tamo nisu našli. Rade kaže da je prvo pomislio da je u pitanju samoubica, ali kada je čuo očajničke krike i zapomaganje, posumnjao je da je ta osoba ili slučajno pala ili da ju je neko bacio sa mosta.

- Kao za baksuz, nismo imali nikakav čamac, a niko od nas se nije usudio da skoči u ledenu reku i dopliva do davljenika. Dok je molio za pomoć, Sava ga je nosila velikom brzinom i teško da bi neko od pecaroša i uspeo da ga plivajući stigne i spase. Očajnički krik iz vode koji je molio za pomoć postajao je sve slabiji i slabiji. Posle minut ili dva, više se ništa nije naziralo na površini vode. Progutala ga je brza i hladna voda. Nažalost, mi smo sa obale nemoćno gledali tu stravičnu scenu - kaže ovaj ribolovac.

Jedan od očevidaca jučerašnjeg događaja, takođe pecaroš, kaže da je nekoliko minuta pre davljenja nesrećne osobe u reci pored njega prošla grupa maloletnika romske nacionalnosti.
- Dok je davljenik još bio živ i dozivao u pomoć, pored nas su prošla petorica maloletnih Roma. U rukama su držali bele kese i duvali lepak. Ne znam da li oni imaju neke veze sa bacanjem i davljenjem ove nesrećne osobe - dodaje ribolovac.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Bacili coveka sa mosta Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon