:: |
Autor |
Poruka |
Gost
|
|
|
E ovako, posto sam cuo da ste vi najveci strucnjaci za nasu muziku da vas zamolim za jedan album od Hari Mata Hari. Imam jedan spisak pjesama sa tog albuma i niko nema pa da upitam Admine i Urednike ovog Site-a posto ste (bar tako mislim) naj naj najbolji na tom podrucju.
Tu su na mojoj listi 10 pjesmi (izvinite moj ijekavski), jednu imam pa cu sad postaviti ostalih 9 (bar jednu od tih mi dajte i ja sam sretan).
Pa da krenem:
1.Kupit`cu ti zlatne kocije
2.Slatka si k`o Kadaif
3.Klosarcici, mangupcici i mamine maze
4.Cupava, dali znas?
5.O, stanite misli
6.Kolo ritualno
7.Sta da radim, nemam para
8.Stidan je bio
9.Ja sam vjecni cuvar tvog sna
To bi bilo to. Samo da napomenem , radi se o albumu iz 1984. godine.
Pa moji dragi i cijenjeni Admini i Urednici, ako mi nadjete bar jednu ja sam presretan.
Hvala najljepsa unaprijed :wink:
PozzzzZZZzzzzz :lol:
|
|
|
|
|
|
gazda_djole Odomaćeni član
|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar
|
|
Iskren da budem , trazio sam svuda te pesme , ali bez uspeha ! Cak sta vise nikad ni cuo nisam za njih !
Uzgred da ti kazem da nema potrebe da se izvinjavas zbog ijekavskog narecja , vec blago meni promeni taj avatar !!!
Mislim da je razlog isuvisno iznositi , obzirom da su tvoji sunarodnici eksperti u utvrdjivanju fašistickih simbola !!!
Hvala unapred !
|
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
[quote="gazda_djole"]Iskren da budem , trazio sam svuda te pesme , ali bez uspeha ! Cak sta vise nikad ni cuo nisam za njih !
Uzgred da ti kazem da nema potrebe da se izvinjavas zbog ijekavskog narecja , vec blago meni promeni taj avatar !!!
Mislim da je razlog isuvisno iznositi , obzirom da su tvoji sunarodnici eksperti u utvrdjivanju fašistickih simbola !!!
Hvala unapred ![/quote]
Kao prvo da se zahvalim na trudu trazenja pjesama!! Znam da je tesko naci ove.
Kao drugo ovo sto si rekao za moje sugradjane, nevjerujem da si bas 100% u pravu :wink: (mislim da znas sto mislim). Posjeti se mjesec dana unazad pa ces se sjetiti znakova i simbola sto ste ih vi licno postavljali uz Parole na nekim/om drugim Sajtu/ovima.Da ne upadam u dublji razgovor o jebenoj politiki.
Tolko o tome :? .
Zivijo :wink:
|
|
|
|
|
|
gazda_djole Odomaćeni član
|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar
|
|
Nema potrebe da se o tome raspravlja ovde ... tu si u pravu !
Pesme cemo se potruditi da nadjemo !
Pozdrav !
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|