:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Ja bih ista bila kao i Baraba... Drustven, pristojan... U fazonu: Be cool, be smart, be hart...
|
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
pa ja bih ostao ovakav kakav sam sad....zezao se sa rajom i tako...mislim ne bih se nista promijenio u postanju i tako to samo zato sto sam moderator....al bih malo vise pazio na teme i tako to....
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
bila bi sasvim suuuuper
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
...brisala bih vam svima postove, he he
Šalim se - naravno...Hmmmm...Ne mogu izdvojiti nekog moderatora na čijem bi mjestu bila, jer im sigurno nije lako, ali kažem da bi bila moderator koji ni jagodincu obrisao barem jedno upozorenje ili mu dodao još jedno, ha ha
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Khm, nisam siguran da je ovde bit teme da se ugledate na nekoga. Mislim da je vishe da opishete sebe, tj. shta bi bilo kad bi bilo, a ne ko bih bio kad bih bio.
Sanerka, objasni malo podrobnije to.
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
ja bih bila ovo sto jesam ne bih bila kao niko od moderatora,znaci ja sam ja a oni su oni,ali su super svi
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Ja bih odmah dala "otkaz"
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Znam sigurno: napravio bi sebi neki kutak [ili mozda okupirao vec postojeci ] koji mi najvise lezi i odrzavao bi ga "pod konac".
Doduse, vec sam to uradio sa izborima za Miss i Mistera.
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
pazila bih da bude mirno i opusteno na forumu,bez svadja i prepirki
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Za*ebavala bi se kao i dosad s svima...i cakuLaLa
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
jagodinac100% Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 3599 Mesto: bgd
|
|
idealno_losha je napisao/la sledeće: | Za*ebavala bi se kao i dosad s svima...i cakuLaLa | mozda i dvapoot vise
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|