:: |
Autor |
Poruka |
vlado smeker Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 184
|
|
Devojke, kao prvo da se izvinem sto "upadam" na Vasu teritoriju, ali morao sam postaviti ovo pitanje bas vama, jer zelim da cujem vase misljenje!
....Devojka me je pitala pre par dana da li sam spavao sa drugom curom! Ja sam kao odgovor na ovo pitanje promenio temu i bukvalno nisam hteo da joj odgovorim! Ne znam zasto, valjda zato sto sam jos uvek nevin, pa nisam znao sta je bolje da joj kazem da jesam spavao sa devojkom ili ne...
Sta vi mislite sta da joj kazem? Da joj priznam i kazem fino da sam i ja nevin kao i ona, ili da je slazem da sam "iskusni" decko???
|
_________________ Poznavati sebe, nije samo istina... Istina je nesto mnogo bolnije, teze, jace, okutnije.... Poznavati sebe zanaci doziveti sve to... by Vlado |
|
|
|
|
Dianita Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Nov 2004 Poruke: 92
|
|
reci joj istinu
time treba da se ponosis a ne da krijes
i njoj ce biti drago sto nisi bio pre ni sa jednom curom
|
|
|
|
|
|
***danny*** Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jan 2007 Poruke: 22
|
|
mora da prizna jer niej to sramota. bolje da bude iskren nego da laze curu...
|
|
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
vjerovatno je bolje da joj kazes istinu, a posebno ako planiras neku ozbiljniju vezu sa tom djevojkom, ne moze se veza graditi na lazima
jao jesam veceras raspolozena da filozofiram heheh
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
najbolje bi bilo da joj kazes da si jos uvek 'nevin' ..to nije nikakva sramota..i bas je lepo sto ste oboje nevini
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Reci istinu i samo istinu. Kada budete trebali da spavate nece ti biti tolika frka jer devojka zna istinu, to dalje implicira da ces biti opusten sto dalje implicira da ce sex biti bolji
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Istinu naravno.
Posto je i ona u istoj situaciji kao i ti, ne vidim razlog zbog cega si se "uspanicio"...Da je ona iskusnija od tebe pa i da razumem da te je "sramota" pred njom, ali ovako nema razloga.
Mada, veruj mi da ona to vec zna...Mogao si ti da menjas temu i milion puta i da mislis da si je zavarao i da je ona zaboravila..Jok, time je samo dosla do svog odgovora...tako da sad nema sta da te sprecava to i da joj kazes
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
beba_anchy *** mai anđeo ***
|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 1357 Mesto: zege:p:D
|
|
reci joj istinu...
|
_________________ ... cijele noci molio sam nebo.. molio da posalje mi nekog.. jer po ovom blatu ja ne mogu... ja ne mogu sam |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
znaci, istinu! bice lakse i tebi i njoj. sta vise njoj ce biti drago sto ce imati tu cas i zadovoljstvo da te nesto nauci tj da nesto naucite zajedno. a ipak,to je jedno veliko iskustvo, pa sta da vam kazem. Vredno vezbajte!!!
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Ma ne laži! Priznaj bolje nego da kasnije sazna da si je lago
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
I ja sam bio tu negde tvojih godina kada sam bio u istom problemu. I slagao sam. Ali ona je vec imala nekih iskustava, tako da me je bilo sramota da kazem istinu. Posle nekoliko meseci, kada sam joj rekao, bila je prijatno iznenadjena, a priznala mi je da ne bi spavala sa mnom da je tada znala istinu.
Sto se tvoje situacije tice, mislim da treba da joj kazes. Tebe bar nema cega da bude sramota.
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
pa nije to nista strasno...
reci joj...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|